Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (319)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

R.L. Stine by si zasloužil určitě víc filmů, respektive jeho příběhy na úkor neskutečně a občas nepochopitelně protěžovaného Kinga.Husí kůže je příjemný oddych na jeden večer, ve kterém se bohužel víc hraje na stránku dobrodružného rodinného fantasy, než na tu hororovou, která vlastně nezafunguje ve filmu možná ani jednou, jelikož děsivou loutku dabuje samotný Black a zjištění, že Black už ani není vlastně moc vtipný.Pokud půjdete do Husí kůže s očekáváním hororu narazíte těžce a pokud budete čekat komedii, narazíte ještě tvrději, jelikož jsou ve filmu všeho všudy pouhé tři dobré vtipy a zbytek je alee díky bohu poměrně svižná akční fantasy nálož, takže se aspoň nestihnete moc nudit.Vypíchnout musim jednu neskutečnou scénáristickou debilitu, protože to už mi hlava nebere, jak je vůbec možné, že se taková věc dá prostě evidentně natočit a všem je to jedno včetně producentů, herců, nebo samotného režiséra a to když hlavní hrdinové přijdou do Stinova domu a klíč ke všem těm šííleným a oživlým monstrům leží na stole...před knihovnou vystavený jako kozy Pamely Anderson v Pobřežní hlídce.....to vám prostě hlava nebere.59%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem variaci na Jumanji a tu jsem taky dostal. Takze jsem vlastne spokojenej, po povinnym uvodu se rozjede fajn akce, prisery sice nejsou trikove uplnej top, ale nejsme ve scifi, ale v rodinnym filmu, takze furt nadstandart, herci jsou sympaticky a to prekvapive vcetne zubatyho Champa. No a vic k tomu asi neni co dodat, jakmile se film rozjede, uz nohu z plynu nesunda az do predvidatelnyho zaveru. Ja se bavil, kultovka jako Jumanji z toho nebude, ale druhymu zkouknuti za par let se urcite nebranim. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na první pohled je filmová verze Goosebumps úplná slátanina, ale ne tak pro někoho, kdo zná ty legendární knížky R. L. Stinea. Jeho nejznámější příběhy z Ulice strachu vycházely u nás v edici Stopy hrůzy, ale ty z Husí kůže měly svou vlastní sérii hned pod několika názvy (také jako Tichá hrůza nebo Děsivé storky). Tady je potřeba vědět, že Husí kůže je pro mladší děcka, zatímco Ulice strachu je už pro teeny a že R. L. Stine je skutečně generační pojem. Všechny ty příběhy jako Monster Blood, Say Cheese and Die!, Haunted Mask nebo One Day at Horrorland jsou dobře přístupné všem, kteří nezapomněli na to, jak zábavné je být dítětem se strašidlem pod postelí. Ve filmu jsem se trochu bála Jacka Blacka, ale ten Stinea zahrál s velkou dávkou pokory a pomohl tak celému projektu, aby se stal poctou fenoménu, na který se nezapomíná. Plus bombastické je zdejší cameo skutečného Stinea, který tu hraje... učitele Blacka. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Malé mesto, deti/tínedžeri, hrôzostrašné monštrá... Goosebumps je príspevok do žánru, ktorý je dnes v klinickom stave, ale v osemdesiatych rokoch valcoval každý rok kiná. Celé je to osviežené meta-námetom a fantastickým zvratom s jednou z hlavných postáv. Len škoda, že to skončilo na pomedzí retro amblinovky a korporátneho produktu s generickou akciou. Chcelo to režiséra so srdcom. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábavička hlavne pre väčšie deti (ale potešia sa aj tie menšie). A dospelí sa aspoň nenudia, treba si len odtrpieť pomerne nudný úvod. Potom už len strieda jedna akcia druhú, ktoré majú na svedomí príšerky a monštrá od výmyslu sveta. Tie sú stále v pohybe, neustále niečo demolujú alebo naháňajú. Dokonca sa tu nezabudlo ani na humor, ktorý do niektorých scénok celkom fajn zapasoval. Po vizuálnej a trikovej stránke to bolo tiež veľmi dobre spracované. Preto pokiaľ ste unavený a potrebujete pustiť mozog na prechádzku, alebo si chcete niečo pozrieť s deckami, tak toto je dobrá voľba. 65/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě v USA. (willy1)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama