Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"A tyhle filmy vám poradil pane Stallone kdo?" Neříkej Sylvestře, že jsi byl na pivko se Seagalem a ten ti ukázal jak vydělávat peníze v akčním žánru i po sedmdesátce. Druhý Plán útěku by udělal nejlíp kdyby vůbec nevzniknul, protože radost nedělá opravdu nikomu. Pro Stallonovy fanoušky nepříjemné zjištění, že by se mohl zaplést do rumunských průserových "céček". Závěr bohužel ukázal jistou možnost případného třetího dílu, ale lobuji za jeho nevznik. 20% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍŠ, MLADEJ, TO TI MUSÍM PŘIZNAT. ODVEDLS TU PARÁDNÍ PRÁCI. VYBUDOVALS VĚZENÍ. VYPADÁ, ŽE NEMÁ ŽÁDNÉ SLABINY. ALE VÍŠ TY CO? VŽDYCKY TU JE JEDNA…“ /// Už úvod napoví, že tady nemá smysl vočekávat nějakou inteligenci (filmařů – hlavně…). No a zbytek filmu to mnohokrát potvrdí. Je to jednoduchý, takže to celkem vodsejpá, ale… Sly je tady dědkovitej dědek, čehož si všimli všichni, takže ho nepouštěj do větších akcí. Všude samej Číňan a vůbec všechno to působí jako vodfláklej nákup z asijský tržnice! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s mozkem a trpělivostí…. 2.) Neznám odpověď na hádanku: Je to starý, ve filmu to působí trapně a není to J-C Van Damme. Kdo je to? 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli se tu rozčiluju nad schválně se třesoucími ručními kamerami všelijakých kameramanských retardů, ale oproti kameře v téhle ptákovině jsou ostatní skákající kamery většinou klidné a meditativní skoro jako u Tarkovského. Vskutku extrémně hrůzný pseudokameramanský výkon mi spolehlivě přehlušil veškeré ostatní dojmy z tohohle jinak obstojného mozkového klystýru. Takže i když jeho děj už není tak třeskutě trapný a blbý jako v jedničce a je jen sympaticky blbý, i když má Sly parádně brunátnou držku, i když mě pobavil impozantní neanderthálec Bautista skládající za pár vteřin rubikovku a předstírající že umí používat noťas, i když mě nechtěně pobavil jeden vylízaný negerský rapper hrající computerového specialistu, i když jeden čínský ouřezek předvedl dost sympatický výkon, nebo i když je námět a scénář neodolatelně praštěný jako u mých oblíbených podřadných videobéček, nestačí mi to kvůli nekoukatelnému obrazu ani na průměr. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně krásný a promyšlený příběh s úžasně sympatickými postavami a luxusní zápletkou. Scénárista by měl povinně podstoupit odstranění mozku, protože nejen že je mu k ničemu, ale jeho mozek navíc ohrožuje životy nebohých diváků. Neskutečná sračka. Pokud čekáte Stalloneho nebo Bautistu, tak jste na omylu. Stallone zde hraje jen jakéhosi přítele na telefonu pro otravného šikmookého šulina. Po všech směrech naprostá katastrofa. Stallone to má za pár a zřejmě chce, aby se na něj vzpomínalo v co nejhorším duchu, jinak si nedovedu vysvětlit, že je ochotný se upsat k takovému hnusu. Tento film vznikl evidentně s minimálním vynaloženým úsilím výhradně pro to, že se tvůrci chtěli svést na vlně relativního úspěchu jedničky. Totální odpad! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Původní "plán útěku" lákal hlavně na první větší herecké setkání (nepočítám Expendables) legend akčního filmu Arnieho a Slye, ale dokázal pobavit i sám o sobě. Pokračování je naprostou zbytečností a prakticky vším připomíná novodobé pecky Seagala, Van Damma a spol. Film je tak naprostou katastrofou, která dělá ostudu všem zúčastněným a zařadil bych ho do škatulky zbytečných pokračování, někde mezi Univerzálního vojáka 2 a Čelisti 3. Snad to moc nevydělá. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama