Reklama

Reklama

Pod vedením Starfirea dokázali Mladí Titáni – Beast Boy, Raven, Blue Beetle, Robin a čerstvý navrátilec Nightwing – vybudovat nezlomný tým pro nikdy nekončící boj se zlem. Jenže nejnovější členka, tajemná a mocná Terra, tento stav nejspíše změní. Mezitím se probudí dávné zlo – Bratr Blood - a ve stínech číhá známý nepřítel Deathstroke. A oba se chystají udeřit. V příběhu plném nečekaných zvratů, intrik, dobrodružství a zrady budou Mladí Titáni nakonec muset svést bitvu s nepřáteli i svými vlastními pochybami, aby znovu stmelili tým a překonali temné síly kolem sebe. (Magic Box)

(více)

Recenze (34)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to Teen titans, tam byly elementy vcelku ne pro Teens :-) Ano. Odlehčená verze dospělejších DC animovaných filmů, ale i tak velmi pěkná, v mnoha případech příjemně překvapila a celkově prostě "Ok" :-) Pro fanoušky Teen Titans určitě povinnost. Hlavní hrdinka Terra (v přehladu Země) měla opravdu dobrý vývoj, silné reakce a velmi sexy postavu :-D Co si budem nalhávat, jestli je to pro Teens, tak tam toto téma bude vyzdvihnuto. A to ne ojediněle. A je to jen dobře :-) Příjemně jsem se bavil. 70 % ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sam Liu natočil pár dobrých animákov a toto vyzerá v akciách tiež celkom dravé a nápadité, akurát mám problém s postavami. Mňa mladí titani moc nebavia. Okrem Nightwinga ma nikto nezaujala a ani ten tu nemal moc priestoru a záporáci alebo príbeh ma tiež úplne nestrhli. Taký lepší priemer, ale baví akciou. 65% - 3* ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nj, objektivně je to spíš za 3. Občas je to totiž zkratkovité a v akci nezáživné.. (ale chápu, že v rámci dramaturgie je nějaká ta zkratka nutná-tím spíš když to komiksový animák vpohodě unese..) Pro týmovku je ale důležité aby fungovaly především vztahy mezi charaktery a to se zde prostě daří. Ta vzájemná chemie je vlastně ústředním motivem filmu a díky Teřře je přítomna napříč různými kombinacemi postav. Každý člen týmu si ssebou táhne jinou osobní zátěž a díky tomu je jeho interakce s ostatními více uzavřená či otevřená. Sledujeme několik poměrně složitých vztahů které jsou psychologicky známé a uvěřitelné (ikdyž cynismem kovaný divák je může vnímat spíše jako teenagerovskou banalitu). Každou tu postavu chápu, o žádné nemůžu říct, že řeší nějaké pseudo emo voloviny a díky tomu vnímám soudržnost týmu jehož vnitřní problémy tentokrát s přehledem zastínily i hlavního záporáka který působil, že tam byl jen proto aby si lidi užili i trochu té akce...... Jo a nakreslit tak výraznou postavu jakou je Kevin Smith tak, že si je podobný jen podle čepice a hokejového dresu je hrozná ostuda. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Takže Titáni mají tentokrát mezi sebou krysu! Musím říct, že tohle zpestření rozhodně prospělo a aspoň trochu rozbilo tradiční stereotyp komiksových animáků. Pobaví také narážky na partnerský život Nightwinga a Starfire. Deathstroke je pak jako hlavní padouch záruka kvality takřka vždy. Ale hlavně - dejte už sakra Nightwingovi sólovku! A to jak hranou, tak animovanou. Tahle postava má obrovský potenciál. Musím přiznat, že z mého pohledu také snímku prospělo, že nightwingův nástupce v kostýmu Robina, Damián byl po většinu času odklizen na vedlejší kolej. Bohužel tomuhle otrapovi ne a ne přijít na chuť. Celkově musím nový počin DC Animated pochválit, potvrzuje pomalý trend k návratu na kvalitnější příběhovou kolej. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Páni, nic extra jsem nečekal, ale je vidět, že si Warneři pohrávají i s těmi spin-offy a to je tu pojítko jen přes Nightwinga. Ale nenudil jsem se ani chvilku a ačkoliv je vidět, že do animace přebytek peněz úplně neteče, určitě se k dalším filmům vrátím. PS : Terra je ultra mega cool. .. 75% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Komiksová předloha „Judas Contract“ byla již dříve zpracována ve 2. sérii seriálu Teen Titans (2003). (Caszidy)
  • Postava Terry se poprvé objevila v komiksu „New Teen Titans #26“ v prosinci 1982. Autorem textů je Marv Wolfman a George Pérez se postaral o kresbu. (Caszidy)

Reklama

Reklama