Reklama

Reklama

Deadpool: No Good Deed

Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
USA, 2017, 4 min

Režie:

David Leitch

Scénář:

Rhett Reese

Obsahy(1)

No Good Deed je krátký film z univerza Marvelu pokračující v humorné až parodující stylizaci filmu Deadpool, jehož druhý díl měl svým uvedením propagovat. Nejedná se nicméně o klasický trailer, tedy sestřih scén, nýbrž o samostatný snímek s vlastním příběhem o jedné superhrdinské vycházce do města. Takto byl uveden před filmem Logan namísto tradičních závěrečných scének lákajících na Marvelovské novinky. Kvůli nahotě však nakonec bylo z této formy distribuce upuštěno a představitel hlavního hrdiny Ryan Reynolds jej uvedl prostřednictvím internetu. (J.Connor)

(více)

Recenze (48)

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo masochisticky touží po názorné ukázce jalovosti marvelovských scénáristů, nechť se uspokojí u této čtyřminutové marnosti. Hlavní postava se chová jako naprostý trotl. V tašce má ukryté dva meče, které může využít k likvidaci útočníka, jenže místo toho se běží zcela idiotsky převléknout do telefonní budky. Jestli má být Deadpool: No Good Deed pozvánkou na plánovaný celovečerní film, tak doporučuji případnou csfd.cz projekci uskutečnit přímo v areálu pražských Bohnic. Na základě zdejšího pětihvězdičkového slintání je evidentní, že velká část uživatelů sídlí v některém z tamních klecových lůžek. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

https://www.youtube.com/watch?v=RVJX7jTIPsc Ale jo, na jedno zhlédnutí vtipná vložka. Logiku komentujícího uživatele Psychora naprosto nechápu - Deadpool si dělá srandu ze Supermanova nelogického převlékání v budce tím, že se chová ještě více přehnaně nelogicky, načež Psychor Deadpoola zkritizuje za to, že se chová nelogicky. WTF? Kritizovat vtip za nelogičnost, když jeho pointou JE nelogičnost? ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Klasika. Globálně se dá poznat, kdo z reagujících má načteno aspoň pět stránek z Deadpoolových komiksů. Rhett Reese je génius. Než budete, lidi, následovat Psychorova příkladu, vlezte na google a vyhledejte si nějakej Deadpoolův komiks, ať pochopíte, jakej ujetej smysl pro humor Deadpool má a proč je ten Rhett Reese takovej génius. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc tu tohle vubec je, za chvili se tu budou komentovat i trailery? Kdyz jsem tenhle "film" videl prvne, za nic jinyho, nez na 4 minuty natazenej trailer slozenej vicemene ze dvou scen jsem ho ani nepovazoval. Jako parodie na Supermanovo prevlikani sice vtipny, ale minuta by bohate stacila. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak na čsfd stačí na 75% to, že sa marvelovský hrdina 90 sekúnd prezlieka v telefónnej búdke. A samozrejme, mŕtvy BIELY dôchodca, veď sme Marvel, nie sme rasisti...Nuž, jedna hviezdička za hudbu a utekajúceho Deadpoola medzi lietajúcimi novinami....Nie tak dávno som napísal do komentára, že na 90% bude stačiť natočiť prdnutie z postavičiek z Marvel komiksov.Uvidíme ktorý režisérsky gigant sa na to podujme. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Při převlékání v telefonní budce krom zadku hlavního hrdiny, je za budkou vidět kino, kde se píše: „Tonight: Logan“. Tedy dnes v noci Logan (2017). (grovik.net)
  • Při převlékání v budce je na zdi kina vidět graffiti se jménem „Rey“. (grovik.net)

Reklama

Reklama