Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

angel74 

všechny recenze uživatele

Po prvotních myšlenkách na odpad jsem postupně zjišťovala, že to není až taková příšernost, jak jsem původně očekávala. Pár dobrých vtípků se tu najde a cílová věková skupina jistě ocení i vysokou frenkvenci sexistických narážek tolik typických pro Petra Kolečka. Mně osobně se zamlouval hlavně fajnový soundtrack. A nebylo by na škodu, kdyby se nad závěrečnou pointou mladá generace trochu zamyslela. Skutečné zážitky totiž opravdu žádná virtuální realita nenahradí. (50%) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já dám 4 a to jsem chtěl dát 3 ale záběry na přírodu a okolí nádhera, film i poukazuje na dnešní špatnou dobu závislost nudu a podobně a jen hrstka ví jaké to bylo to pravé v dětství, herci mohli být jiní i herečky ale dalo se nebudu říkat tisíc špatných slov. Určitě příběh neurazí a snaha o srandu byla ale malá soundtrack dobrý a rozhodně jiný název. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Chudák Hanička Vagnerová, nejdřív ji doma terorizuje úchyl Matonoha, pak vyrazí s bandou tří dalších úchylů na kola, kde se k nim přidá ještě pátej úchyl a úchylně to pokračuje až do extrémně úchylného konce, se kterým by si nejspíš nevěděl rady ani Freud, který byl přes podobné typy úchylů expert. Bohužel ten největší úchyl tady ale je autor scénáře, který musel buď ujíždět na hodně špatných drogách, nebo by se měl jít léčit ze zhruba tak sto padesáti a tří komplexů, kterými celý tenhle zavrženíhodný film protkal. 1/10 čistě za tu Haničku a kolovou, tedy přesně jeden dobrý (čti neúchylný) vtip z celého filmu. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Viděno nedobrovolně v autobuse cestou ze Španělska. Tak trochu jsem to chtěla sabotovat, ale sem tam mě něco donutilo zvednout hlavu a pak už jsem se tomu prostě nějak vzdala, protože číst se u tohohle filmu nedá. Herecké výkony jsou spíš podprůměrně, většina postav mě vyloženě srala (Matonoha, Hybnerová, Buckingham), námět je vlastně taky úplně o hovně a dost se kolikrát tlačí na pilu v té "humorné" stránce. Občas něco dobrého vystřelil Pavel Nečas a Jan Komínek, ale jinak je to vcelku bída. Na české poměry zase jedna klasická trash záležitost. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

To je sranda, když něco kopíruje filmy jako jsou Rafťáci. Na druhou stranu je to logické, protože to byl přes veškeré místní hodnocení úspěšný film, co je neustále reprízovaný (neúspěšný film je ten, po kterém za dva roky ani pes neštěkne. Kromě otravné Evropy 2 a Scotta jsem veškerý product placement nějak přehlédl. Aniž bych tvrdil, že to je dobře nebo špatně, film doslova hýří nápady a minimálně několik hodně zajímavých přináší (kromě zmíněného kopírování vedoucího Bořka /Oldy Navrátila/ Pavlem Nečasem. Ty oslí můstky, proč se borci na výlet vůbec vydají, jsou daní scénáristické neschopnosti, ostatně jako 80 % současné české tvorby. Všimněte si, že Matonoha a Šteindler jsou u každého "průšvihu" čs produkce. Linda Rybová tu bohužel jen v maličké zbytečné roličce, podobně Suchařípa (u něj naštěstí). Angažování holek se povedlo, Celeste je fuckinghamová, stejně jako Štěpánka, vydařil se i experiment s Esther (až na ten trapnej vtípek se šmírou z řetězu). Scéna z lomu vyloženě lahůdka (i když se ukáže jen Julie Šurková a Esther, na Celeste a Štěpánku zapomeňte).. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což je paradoxně méně, než slibují, že ujedou ve filmu. Výjimkou je Pavel Nečas, který mezi některými lokacemi rád přejížděl na kole, a najezdil tak mnohem více kilometrů než ostatní. (Zdroj: Falcon)
  • Během natáčení koupací scény v lomu bylo jen 15 stupňů. Lom se nachází u obce Čenkov. (Duoscop)
  • Film se natáčel 22 dní. Točilo se v Telči na Panském dvoře a na hradu Roštejn. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama