Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem dle internetových diskuzí čekal další rádobyfeministický průser ala Krotitelky duchů, ale ve finále jsem si film docela užil. Jasně, příběh je úplné lejno, herecké výkony za standartem a Andílci nejsou zdaleka tak sympatické jako Diaz/Berrymore/Liu, ale odsuzovat tohle v rámci jasně cíleného béčka by bylo hodně nefér. Prostě další popkorňák, na který rychle zapomenete, ale vlastně si ho celkem užijete. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa nám pred 17 - 20timi rokmi predstavili anjelikovia na plátnach po prvýkrát, bolo ta zábava. A to nesmierna. Neriešili sa žiadne problémy, či už sociálne, politické, alebo iné. Ženské v tom prípade boli búchačky, ktoré boli ženami, a ktoré boli skvelé v tom, čo robili, a nepotrebovali si v každej vete dokazovať, že muž je oplzlé hovädo a zaslúži si potrestať. Boli to dámy, ktoré bavili aj jedno a aj druhé pohlavie. Dnes je ale doba iná. Prehnaný feminizmus, lesbizmus, gender atď. A to v snímku, ktorý by mal byť čistokrvnou komerčnou zábavou? Takéto témy, nech si nechajú filmy na art festivaloch. Škoda toho premrhaného talentu, lebo tieto slečny majú každá niečo do seba, ale utopiť to v prehnanom subjektívnom názore, to naozaj nefunguje. Viď tržby. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v alespoň trochu zábavnou akci s pěknýma holkama a nedostal ani to. Honička téměř výhradně snímaná z interiéru vozu je frustrující. Padouši unikající díky neschopnosti ústředního týmu jsou nervy drásající. To že pak šéfová řekne "dobrá práce" a tým pochválí... je zdrcující. Banksová režíruje jako ponocná a ještě podupává odkaz předchozích filmů. Nečekal jsem nic extra, ale překvapuje mě, jak nelogicky se všechny postavy chovají. Ano žensky se podporují a kamarádí se. Což se dá i pochopit vzhledem k tomu že pánové ve filmu jsou buď idioti, záporáci nebo idioti. Jo a jeden jim vaří a dělá masáže. Alespoň tam byla Stewartka v krátké sukni. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašne to nefunguje. Zaslúžený prepadák. Už dávno som nevidel takú slabú akciu, ktorú nezachráni ani kôň a to už je vážne čo povedať, lebo nepísaným pravidlom je, že kôň (alebo prepad automobilovej kolóny) automaticky vylepšuje akčnú scénu. Tu nie. Tu je to márne. Tu je márne všetko. Neviem, či bol horší príšerný scenár (to mysleli vážne s tým „šokujúcim“ odhalením záporáka?) alebo podpriemerná chémia medzi hercami. Počas finálneho zostrihu zjavne nebolo všetko v poriadku. Mnohé momenty bijú do očí (chlap nabodnutý uprostred párty a okolo neho normálne stoja hostia a bavia sa?). Pritom Elizabeth Banks (ako Bosley!), Ella Balinska a hlavne Kristen Stewart (prekvapivo, ale funkčne ako srdce tímu) vôbec nie sú zlé; len im to spolu proste neladí, snažia sa tváriť, že ich natáčanie nesmierne bavilo, ale mal som problém uveriť im to. Zvláštne je, že kým ženský kasting sa relatívne vydaril, mužský je fakt biedny; z Jonathana Tuckera, Djimona Hounsoua alebo Patricka Stewarta (ktorý mal na konci predviesť akčnú scénu, ale nakoniec to vyzerá presne tak, ako to je: ako keď 79-ročný anglický divadelný herec urobí tri trošku rýchlejšie pohyby rukou a strihač to „diabolsky“ zostrihá do pseudoakčnej scény). Občas to má záchvevy niečoho, čo za istých okolností mohla byť dobrá zábava (tanec), dané okolnosti sa však bohužiaľ nedostavili. A o „nahradení“ Billa Murray na fotkách fakt neviem, čo si mám myslieť. Produkcia: Drew Barrymore! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kde byli všichni ti skuhralové, když se před lety točili (a stále točí) jen chlapské filmy, chlapi tohle, chlapi tamto a ženy ve filmech byly jen na okrasu? Hloupé ustrašené puťky, které chlap musel zachránit a opíchat? Dívali se a drželi hubu. Tak proč teď skoro všichni skuhrají, když to přestává platit a stejně přehnané, jako tehdy i dnes chlapské filmy se teď točí ženské? Ty vole, to jako někdo od filmu jako je tento čeká něco sofistikovaného? Hlubokého? Ne, prostě jen další přehnaný akčňák, kde ale jsou hlavními hrdinkami ženy - jsou tvrdé, chytré, neohrožené a tlačí to stejně, jako to tlačí chlapské akčňáky. Vadí mi to? Vůbec ne, protože ten film má pobavit. A to dělá. A sexistickou ruku na srdce (či jiný orgán), pokaždé, když byla před kamerou Kristen Stewart mi bylo úplně u prdele, jaký ten film je. Z té se klube zajímavá herečka. Pokud se tak ještě nestalo, tak se brzy zcela vykoupí za Twilight. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)
  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama