Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předchozí počin "7 Days in Hell", je i Tour De Pharmacy naprosto šílenou a geniální komediální záležitostí, u níž budete po celou délku "řvát" smíchy. Sešlo se zde totiž tolik známých tváří, které se tak sympaticky shazují, že to snad ani nemohlo dopadnout jinak. Začínám být vážně zvědavý do čeho se trio Andy Samberg, Murray Miller a Jake Szymaski pustí příště! ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Po prdeli z Wimbledonu přichází prdel z tour de France a i když závěr už je dosti natahovaný a přemrštěný, i tak jsem prvních cca 20 minut zažíval neskrývané výbuchy smíchu. Prostě zase dokument, jehož tvůrci se s tím moc neserou. Pobavili i hlavní představitelé tour, které z dokumentárního hlediska v dnešní době představují Lundgren, Glover, Bloom, Ormond, Bacon a třeba Goldblum..a takový Marsden v roli pojízdného komentátora taktéž září, nezbývá tedy, než stejně jako u 7 dní v pekle i tady nastřelit plnou !...................moje hodnocení = 9 z 10. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po tenisovej paródii 7 Days in Hell tu máme od rovnakých tvorcov ďalšiu športovú satiru, tentokrát z cyklistického prostredia. Opäť v mnohých ohľadoch dosť trefné a ironicky vtipné. Akurát mi znovu vadil ten perverzný "humor", ktorý by mi veru moc ani nechýbal, keby to bolo bez neho. Ale z celkového pohľadu sa mi to páčilo o kus viac ako 7 Days in Hell. Prekvapil najmä Lance Armstrong, ktorý tu vystupuje "inkognito" :D Celkom sranda. Som zvedavý, či sa ešte dočkáme aj nejakej ďalšej paródie. Námetov by bolo až-až. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Kdo už viděl 7 dní v pekle, od těchto kluků taškářů a má rád tenhle mix absurdního, dementního a zároveň inteligentního humoru, ten ví, co má čekat, nebude překvapen....a bohužel ani mile. Je to v podstatě to samý, ale předchozí sportovní počin ze stáje SMS mi přišel vyladěnější a víc konzistentní. Tohle je pouze smršť absurdních scének, někdy geniálních, jindy méně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tour de France vnímám hodně okrajově. Sice se jedná o zřejmě nejtěžší sportovní disciplínu na světě, ale také se v ní skrývá největší množství feťáků, takže nemá moc čím zaujmout. Každopádně Tour de doping na tohle přesně naráží a to mě baví. Pořád je to ale o stupínek slabší, jak 7 dní v pekle. Trošku víc nechutné a trošku míň vtipné. Lance Armstrong ale hodně potěšil. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama