Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, dějově to je o tom, jak tři holky jedou do Špindlu si zašukat a když přijedou na tu chatu, potkávají lidi, kteří chtějí to samé, ale nijak propojené to není. Objeví se tu spousta zbytečných postav, několik vedlejších, které se zjeví na začátku a pak se zjeví na konci, kde úplnou náhodou dostanou významnější roli. Ono vlastně se tady hodně věcí stane úplnou náhodou. Do toho je tu tuna trapného humoru a trapných a zbytečných scén. Výborně. Jo, a Špindl je české Las Vegas. To tady nebudu rozebírat, ale na celém tom filmu je jedna věc strašně zvláštní. I přes to, že to je celé úplně o ničem a je to trapné, i tak nemůžu říct, že by se mi ten film kdekoliv zdál nudný. Což se mi k tomu, jaké tu jsou mínusy, zdá absolutně nemožné, ale ono to tak bylo. Já fakt nemůžu říct, že bych se někde nudil a nechápu, čím to je. Ono natočit poutavě film, který je o ničem je strašně těžké a vzhledem k tomu, že to natočil Cieslar, kterého nemám rád... No, nakonec to je na slabé 2*, přestože to samo o sobě za moc nestojí. Ale kdybych dal míň, cítil bych, že jsem to podhodnotil. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Lebensbron mě dostal, Špindl spíš otrávil. Je to přesný příklad toho, jak se komedie dělat nemají. Seberu pár klišé, hodím to dohromady, přidám trochu Krkonošského sněhu - zaštěrchám ... Jenže to nefunguje. Příběh sám komický není, dokonce není ani překvapivý, spíš lehce předvídatelný. Nebyla tam žádná komická figura ani komická zápletka. Na holky se dobře koukalo, ale to bohužel na komedii a dobrý film nestačí. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

PINOKIO v podobě Polívkové zoufale prahne po mužském potu a hrubým rukám, aby si konečně připadala chtěná a užitečná. A aby to byla správná pohádka, tak si toho svého prince jezdícího sockou do Špindlu najde. A není vůbec podezřelé, že tento alfa samec vykonávající pozici pilota s platem 300 tisíc brutto nemá na leasing, pojištění a hmoty pohonné. 22% ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na to asi vůbec nepodíval, ale jeli jsme s rodinkou na dovolenou do Chorvatska autobusem (už nikdy) a tam ten paskvil co si říká komedie pustili přímo na obrazovce přede mnou bohužel. Hrozná nudná debilita s obsazením vyhaslých rádoby hvězdiček českého showbyznysu...25% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, je to hrozná sračka. Filmařsky je to něco šíleného. Scénář úděsný, nevtipný, nezajímavý, nudný a hlavně trapný! Režisér také nic kvalitního nepředvedl. Trochu akční scény jsou příšerné, střih, kamera, všechno je tak příšerrně divný, pitomý, nešikovný. Potom tu máme herce. V hlavní roli Polívková, která je mizerná stejně jako, když si hrála na mužskou postavu Langmajera v jiném lehce zapomenutíhodném filmu. Potom tu jsou ale ještě postavy okolo a tam se trochu film divákovi zavděčit může. Teda. Za mě snad jen Olda Navrátil a Kuba Kohák. Za každého je jedna hvězdička a jinak je to bída. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama