Reklama

Reklama

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

  • USA The Conjuring: The Devil Made Me Do It (více)
Trailer 1

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit – historicky první obhajobou v americké historii, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (384)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Ed a Lorraine Warrenovci sú privolaní do domu, v ktorom žije posadnutý chlapec. Jeho exorcizmus je zdĺhavý, no nakoniec je úspešný. Temné sily ale stále neodišli, o čom sa čoskoro presvedčia na vlastnej koži. - Technicky precízne odvedená práca, ale už je tých hororov z tejto frančízy tolko, že neviem, v ktorom sa čo udialo. A to je dôvod, prečo nejdem s hodnotením vyššie. Po dlhej dobe to bol horor, ktorý som pozeral až dva dni, lebo bol na mňa príliš pomalý. A ani po dopozeraní sa to nezlepšilo, pretože tu nie je ani jedna scéna, ktorá by vyslovene vynikala. Takže pozerá sa na to dobre, ale žiadny extrémny hororový zážitok to nie je. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

SOUDY PŘIJÍMAJÍ EXISTENCI BOHA. JE NA ČASE, ABY PŘIJALI I EXISTENCI ĎÁBLA…“ ///  Parádní filmařina, na jakou moc v hororech nenarazíte. V hlavní roli není tentokrát ani tak Ďábel, jako spíš manželé Warrenovi. A není ani tak strašidelný, jako spíš zajímavý… Takže ano, taková „démoní“ kriminálka.     ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Dcerka se mi nějak nevyvedla. Chci ji předat Peklu.  /// Thx za titule „titulkomat“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bez Wana už to prostě není ono. Ne že by to bylo špatné, ale něco tomu chybí. Tentokrát se posouváme do 80. let a řeší se případ prokletí. Satanistická sekta nutí místní mladé lidi dělat šílené věci. Manželé Warrenovi jsou opět povoláni, aby pomohli i přes riziko vlastního života a svých blízkých. Po nějakém tom pátrání se nakonec objeví viník, a pak už jen stačí tuto čarodějnici porazit. Lekačky tu už moc nefungují, ale atmosféra je ok. Určitě je to nejslabší snímek celé série. "Slíbila jsi ďáblovi duši a ten bez ní do pekla neodejde." ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s množstvom nekvalitných hororov z posledných rokov je na tom Conjuring 3 stále dobre. Určite to nie je film, ktorý by známu sériu ponoril do bahna, z ktorého už niet úniku, ale z hlavnej trilógie ide zatiaľ o najslabší kúsok. Udeľujem mu šesť bodov z desiatich a dúfam, že sa prípadného pokračovania ujme nový režisér, alebo sa k sérii znova vráti James Wan. Viac v mojej recenzii. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Z malého chlapce šup na staršího hošana, který ovlivněný silami démona vraždí. Manželé Warrenovi se tak jako vyšetřovatelé paranormálních jevů pokoušejí pomoci v případě vraždy, kdy obhajoba je založená na tvrzení, že vraha posedl ďábel. Důstojný třetí díl, který nabízí řadu silných momentů i dost hluchých míst. James Wan se stáhl do pozice producenta, logika haprovala v předchozích dvou dílech i jemu, každopádně znovu si s kolegy pohlídal kameru, práci s prostředím i intenzivní dlouhé scény. Ke stropu neskáču, přesto znovu solidní démonický cirkus. Hromotluk z márnice fajn, stejně jako exorcistní úvod. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (24)

  • Ve 21. minutě, když Bruno (Ronnie Gene Blevins) zapne svoje opravené stereo, v pozadí slyšíme skladbu „Call Me“ od kapely Blondie z roku 1980, jež byla také ústřední skladbou ve filmu Americký gigolo (1980). (Trajektt)
  • Lorraine Warren, ktorú hrá Vera Farmiga vo filmoch tejto série, zomrela prirodzenou smrťou vo veku 92 rokov 18. apríla 2019. Bola hlavnou konzultantkou všetkých projektov. (Pat.Ko)
  • Rodina Glatzelových měla ještě další dva syny, kteří se ve filmu neobjevují, Alana a Carla. Druhý jmenovaný později označil Warrenovy za podvodníky a stál si za tím, že jeho bratr David (ve filmu Julian Hilliard) ve skutečnosti nebyl duševně zdravý. (NiWi)

Související novinky

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

20.07.2020

Studio Warner Bros. dočasně zrušilo plánovanou premiéru nového snímku Christophera Nolana Tenet. Rozhodnutí padlo poté, co byl film již dvakrát odložen. Studio je stále rozhodnuto pustit film do kin… (více)

Reklama

Reklama