Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po jedničce a dvojce už jsem přesně věděla, do čeho jdu, a musím říct, že v kině jsem si to docela užila. Pro mě jsou v Pitch Perfect od začátku důležitá hlavně ta hudební čísla, která se tady možná dokonce povedla víc, než třeba ve dvojce. Vtípky a komické postavy (jako třeba tlustá Amy) jsou taková třešnička na dortu. Děj je samozřejmě přitažený za vlasy a dotvořený tak, aby se z Pitch Perfect dal udělat závěrečný film plný dalších vystoupení, ale s tím jsem počítala. Když na to člověk přistupí a dokáže se bavit i přes průměrnou kvalitu filmu, tak proč ne? :) Na závěr mě osobně potěšilo přezpívané Freedom '90 od George Michaela. Tahle písnička patří mezi mé oblíbené a v podání Anny Kendrick to rozhodně nebylo špatné. Suma sumárum: příjemná hudební oddychovka. ~(3,4)~ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na Annu Kendrick nebo Hailee Steinfeld se v téhle dámské týmovce pořád zatraceně dobře dívá, tvůrci to navíc mají v hlavě docela srovnané, nemají nějaké zásadní ambice a moc dobře vědí, jak efektně naaranžovat vystoupení a hlavně pro koho to celé točí. Na děvčata útočí nástrahy dospělosti a zodpovědnosti, řeší své „velké“ trable, ovšem pochopí, že nejlépe je jim, když jsou pohromadě a vyrazí pobavit americké vojáky na základnách v Evropě. A bojovat proti grupám, které používají hudební nástroje. Setkáváme se potřetí, v nikterak přínosném příběhu, takže je potřeba kromě trhlého humoru (který už ale nějak moc nefunguje) i nějaká ta akce. A i kvůli ní jsme ještě víc vzdálení realitě, kterou v předešlých dílech vymezovala škola. Pěkné tanečky a nenáročné šaškování nicméně pokračují. 55% ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně těsné tři hvězdy. "Aca-humor" už se nám trošku ohrál, moc ho tam ale zrovna ani není. Nejvtipnější část všech dílů, tedy komentátor John Michael Higgins, má opravdu málo prostoru. A když už ho dostane, tak nemá tak dobré vtipy jako ve dvojce. Nicméně pořád nejsilnější část filmu. Linka Amy s Johnem Lithgowem je takové meh. Navíc to, že se nevrátilo mužské osazenstvo, je také věčná škoda. Na filmu je také dost znát, že je o 20 minut kratší než předchozí díly, protože mi zpětně přijde, že se postavy vlastně nikam skoro ani neposunuly a když už ano, tak to bylo jen jako oznámený status update. Vlastně bych dal i dvě hvězdy, ale protože jsem očekávání neměl až tak vysoko a kdyby to snad někdy někde hrálo, nevytrhávám si obočí, nechávám ještě ty tři. Závěr aca-trilogie se tedy až tak moc nevyvedl, jednička je pořád aca-top a je z ní i nejsilnější aca-scéna s nejsilnějším aca-mash-upem. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal a přesně to jsem dostal - nic. Uřvané, nablýskané nic. Dějová linka nemá hlavu ani patu, to snad ani nemohl myslet někdo vážně. To nešlo to zpívání naroubovat na něco normálnějšího? Není to ani vtipné, ani zvlášť pěvecky zajímavé. Na holky se pěkně kouká, snad jedna písnička celkem ušla a to je všechno. Vyčpělost a bezradnost z toho přímo křičí. A Rebel Wilson je pořád příšerná nechutná obluda. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Európske turné dokáže nejednu sériu nakopnúť (spomeňte na skvelý Madagascar 3), no Bellas okrem južanských krajín veľa neponúknu. Tvorcovia načrtli nových súperov, poriadne ich ani nevykreslili, musíme si vystačiť s občasným klčkovaním. Že sa dal zlákať DJ Khaled, je malé veľké víťazstvo pre film, lebo popri motivácii súťažiť dodá dve parádne scény. Možno budete na konci dojatí, že po troch filmoch ste prežili s hrdinkami veľa a ešte jedna súťaž by sa v ich podaní dala vyhrať. Nové lokality sú svieže, hrdinky skôr opozerané, najväčšia nádej ukončiť film grandióznym finále i parádnym zbohom sa sčasti podarila. Finálne zostrihané video je silný bonus pre fanúšikov, no posledná pieseň je skôr decentná ako top finiš, čo by sme si zapamätali. Poskladaný soundtrack poteší, hrdinky sú stále sympatické a ešte jednu spevácku tour s nimi radi zvládnete. 62% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Již 15. června 2015 zveřejnila herečka Anna Kendrick na svém Twitteru a Instagramu fotografii s názvem „happening # 3“, která se týkala produkce tohoto filmu. (willy1)
  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)
  • Natáčelo se ve městě Atlanta v USA. (willy1)

Reklama

Reklama