Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

O proti předešlým dílům atraktivnější prostředí zákulisí zábavního parku. (teď zpětně vnímám vybavenost atrakcí, co by jsme za to dali i dneska), ještě monstróznější akce, snad jen méně překvapení, více sázka na jistotu. Nicméně Eddie je skvělý komik a v této době byl v naprosto perfektní formě. Sexy chlap s pořádně prořízlou pusou. Super hudba, scénář i dialogy. Za mne 90% i po letech. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Trojku jsem viděl naposledy jako malej. Kvůli zdějšímu hodnocení jsem jí znova ani vidět nechtěl. Ono to ale tak zlé vůbec není. Určitě to nešlape jako jednička a už vůbec ne jako dvojka, ale pořád je to zábava. Foley bohužel vyměnil verbální střelivo za skutečné a proto hodně ubylo na hláškách. I tak jsem se díky pár výborným scénám dobře zasmál. -"Are you on a coffee break? Go get that son of a bitch." ()

Reklama

dustur 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa nám Axel Foley vybral do zábavného parku, v tretej časti Policajta v Beverly Hills. Tak miesto Johna Ashtona vystriedal sympaťak Hector Elizondo , a zo starších tvári nám tu zostal sympaťák Judge Reinhold.  Ale aj keď film je o niečo akčnejší než prvé dva diele Policajta v Beverly Hills, ale aj tak ho považujem asi za najslabší diel série. A aj keď tu má Eddie Murphy pár dobrých hlášok, ale na druhej strane tu už stráca svoj humor. Keby sa raz rozhodli nakrútiť ešte štvrtý diel, tak určite že zo zvedavosti si ho kuknem, a vlastne bol by som za štvrtý diel tejto série.. A po rokoch keď som si to pozrel, tak moje hodnotenie k filmu zvyšujem na 3 / 5. Lebo aj keď Policajta v Beverly Hills 3 považujem za slabý diel série, ale zas si drží sympatie ⭐️⭐️⭐️ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a zlého…Axel Foley je zpět, ale už bohužel není to, co býval. I tentokrát se dočkáme vcelku dobré (průměrné) akční podívané, okořeněnou o krimi zápletku a kapku toho humoru. Toho je tu však vskutku tentokrát poskrovnu a ač bych nevěřil – je znát i absence Taggarta, protože Billy Rosewood je bez něj poloviční a nováček Hector Elizondo byl jen taková znouzectnost bez zajímavé charakteristiky. Na druhou stranu tu byl zajímavý záporák a i počet mrtvých nebyl vůbec zanedbatelný. Jak už jsem však poznamenal, je to jen obyčejný průměr…50% ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Jestli někdy někdo natočí další pokračování, tak už z principu dostane odpad! Nevím jednou to bylo úžasné podruhé už to bylo moc stejné, potřetí už to začíná být zoufalé a faktem je, že v Deitroitu je málo zločinu a tak proč né aby si jeden šílenej policajt nejezdil každejch pár let honit zločince do LA. Prostě ten film ztráci nápady, je to jen pořád dokola stejná písnička. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama