Reklama

Reklama

Narcos

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2017), 25 h 49 min (Minutáž: 44–61 min)

Hrají:

Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Paulina Gaitan, Alberto Ammann, Raúl Méndez, Paulina García, Matias Varela, Diego Cataño, Julian Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Na konci 70. let dvacátého století se nechvalně proslulý zločinec Pablo Escobar poprvé zapojil do ilegální výroby kokainu. V červenci 1992 se mu podařilo uprchnout z vězení La Catedral, které kolumbijská vláda postavila podle Escobarových vlastních požadavků výměnou za to, že se vzdá úřadům a „odpyká” si tam trest nanejvýše pěti let odnětí svobody. Mezítím se Pablo Escobar stal legendárním drogovým baronem a narkoteroristou. Drsný kriminální seriál Narcos je inspirovaný skutečností a odehrává se v krutém a nemilosrdném světě kolumbisjkých drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy (Boyd Holbrook). Agent DEA, amerického úřadu pro boj proti drogám, má za úkol dostat Escobara (Wagner Moura) a zničit jeho kartel Medellín. Murphymu pomáhá agent Javier Peña (Pedro Pascal), ale když oba dorazí do Kolumbie, zjišťují, že Escobar má mnohem závažnější problémy než nějakou DEA. (TV Prima)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (669)

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

95 % Wagner Moura je ďáběl. Jeho kreace vesnického tatíka v teplákách, který se stane nehledanějším mafiánem po celé Americe a při tom si stále zachovává svojí lidovst a buranství a věří, že může spasit svou zemi a stát se prezidentem, je geniální. Scénáři se dá těžko něco vyčíst, když jen celkem věrně zaznamenává realné události. Chvílema je to spíš dokument, ale parádní dokument, ze kterýho mrazí a je to takové pěkné varování, jak daleko to může zajít, když státu přerostou kmotři přes hlavu... Dokumentárnímu vyznění hrozně pomáhá obsazení zcela neznámých herců, kteří jsou navíc velmi podobní originálu (viděl jsem Elitní jednotku, ale Mouru jsem vůbec nepoznal), v tomto smyslu je jedinou vadou na genialitě, obsazní příliš provařeného obličeje Luise Guzmána, který neustále upozorňuje, že je to jenom "hrané". ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodl jsem se seriál ohodnotit i okomentovat po dvou sezónách, jakékoli další připomínky případně přidám ke komentářům jednotlivých sérií. Seriál si okamžitě našel místo mezi mými oblíbenými, baví mě zřejmě hlavně proto, že se tak odlišuje od běžné seriálové tvorby. Tvůrcům se podařilo od první epizody vytvořit skvělou, hutnou atmosféru, výborně pracovali i s akcí a napětím a nebýt čtyř poněkud rozpačitých epizod ve druhé polovině druhé řady, neměl bych v podstatě co kritizovat. A dokonce ani o těchto dílech nemohu říct, že by byly špatné, jen jsem se příliš namlsal dokonalosti, která jim předcházela. Velmi mě bavil komentář agenta Murphyho i použití reálných záběrů, které daly celému seriálu větší hloubku. Tohle jsem si opravdu užil. ()

Reklama

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem zajímavý dokumentární snímek, který popisuje historické události v jedné bohem zapomenuté zemi v jižní Americe, kde si za peníze můžete koupit vše, včetně armády, policie anebo dokonce si v uvozovkách zprivatizovat věznici ve které si zrovna užíváte dovolenou. Je neskutečné, kolik lidí podporovalo tento obchod, ať už se jedná o Escobara anebo jeho kámoše z Medellínského kartelu. Celá země do toho byla zapletena a většina lidí z toho měla užitek. Někdo větší, někdo menší. A komu se to nelíbí,ať si...Né, né, komu se to nelíbí, tak toho nekompromisně zklikvidujeme. Tady šlo hlavně o to, že Pablo a spol. měli kvalitní zboží na kterým si v osmdesátkách ujížděla skoro půlka Ameriky. Takže to DEA a jejich pionýrský sbor měl dost těžký, aby se prosadil v tomto zkorumpovaném prostředí napudrovaných nosů. A musím uznat, že to jak to bylo natočeno už mi málem i několikrát připomínalo, že kvalita seriálu se dá přirovnat ke kvalitě filmům, které jsou natáčeny na stříbrné plátno. Za mě nekompromisních 100%. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Po troch častiach som tu dal 5*, teraz, keď som dopozeral prvú sériu pridávam aj komentár, ale bohužiaľ, musím ubrať jednu hviezdu. Bol som presvedčený, že to prvou sériou aj skončí, ale ukázalo sa, že bude aj druhá, a ja sa modlím, aby bola posledná aby z toho nebol nekonečný príbeh. Má to svoje kolumbijské čaro. Drogy, vraždy, biznis, politika,,, Pablo je hraný veľmi dobre, a tiež veľmi pozitívne hodnotím občasné skutočné zábery, ktoré sú do filmu pridané. Akurát ku koncu to akoby stratilo trocha na výkone, tak preto som znížil o jednu hviezdu. Ale nenechajte sa pomýliť, hodnotím to na 9/10, akurát si nechávam rezervu do druhej série. Tam buď zaberú, a nakoniec to bude plný počet, alebo to zostane na štyroch. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa chystal na Pabla, ale časové medzery medzi jednotlivými sériami ma odradzovali. Kámoši do mňa hučali:"Nepozeráš Narcosa???, však práve beží na stv aj prime..." A ja na to -"No, muchas gracias... , ja nebudem pozerať dabovaného Narcosa, ja si to vychutnám v perfektnej španielčine, mám ju rád." Seriál je urobený veľmi zručne, pútavo, postavy som si okamžite obľúbil a to doslova všetky od dobrých až po záporákov. Pablo ? super, ale veľmi vďačný som bol za suprové vedľajšie postavy s nezabudnuteľnými menami Gatcha a Pacho (nie hybský zbojník). Zvlášť Pacho ma zaujal, bol som rád, že v 3. sérii dostal väčší priestor. Dúfam, že nebudem spoilerovať, veď každému je jasné, že Pablo umrie, ale bol som neskutočne šokovaný, keď v závere 2. série Pablo odišiel na onen svet, pretože som si myslel, že aj 3. séria bude o ňom. Prvé dva diely 3. série sa zdali o čosi slabšie, ale išlo skôr o to, že sa trebalo zoznámiť s novými tvárami. Potom ma dostala aj 3. séria. Tvorcovia si dali záležať , vydarili sa prestrihy na skutočné zábery, v ktorých ste si mohli porovnávať hercov s reálnymi postavami, ich oblečenie, prostredie...Hltal som to po 4-5 dieloch, takže som sa do toho zažral parádne a rovnako parádne som si to užil. Gracias...100%. ()

Galerie (500)

Zajímavosti (59)

  • Pablo Escobar mal okrem chovu exotických zvierat a súkromnej zoo na svojom pozemku aj dinopark. (vander19)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

House of Cards skončí šestou sérií

House of Cards skončí šestou sérií

01.11.2017

Streamovací služba Netflix se před pár lety vrhla na seriálovou tvorbu. A dnes už víme, že to bylo skvělé rozhodnutí, jež nám dalo Stranger Things, Narcos, Orange is the New Black nebo The Crown.… (více)

Reklama

Reklama