Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V režii Miroslava Krobota se v šestidílném televizním seriálu představí celé Dejvické divadlo. Tedy nejen všichni členové hereckého souboru, ale i ostatní zaměstnanci, příbuzní a přátelé. A všichni v něm budou hrát sami sebe... Vedení kdysi slavného a snad i kultovního Dejvického divadla je vystaveno nečekané a v podstatě existenční zkoušce. Tato kulturní instituce nezíská grant na svou činnost a je postavena do situace, kdy se musí v daleko větší míře starat sama o sebe, tedy sehnat peníze na svůj provoz a přitom neslevit ze svých uměleckých ambicí. Tak začíná šestidílný komediální seriál, jehož hlavním a jediným hrdinou je kolektiv Dejvického divadla, jehož existence neodvratně míří ke zkáze. Půjde o mystifikaci s prvky absurdního a černého humoru, který vychází z poetiky Dejvického divadla. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

"Sedáváš tady často?" "Jo." "Krmíš holuby?" "Jo." "Žádný tu nejsou." "No, to mě mrzí. Ale choděj sem volavky popelavý." "Jo?" "Jo." "Děláš si prdel?" "Jo." Tak 50:50. Upřímně, jak začátek, tak konec téhle šestidílné minisérie jsou děsně slabý díly, ale ten zlatej střed, těch pár týdnů, během kterých jsem viděl AIDS, Vládce loutek, Šmejdy, Smrad a interview, propagující show, byly opravdu solidní zábava, speciálně AIDS je konceptem absolutní trefa a je to jen cinknutím sofistikovanější, než co řadoví diváci asi můžou očekávat. Koneckonců, já se do divadla nedostanu, ale jednou jsem měl možnost si jeho zákulisí projít, vidět, jak to tam žije a funguje, takže to na mě taky dýchá trochu jinak. Jo, bylo to slušnejch pár týdnů s tímhle, hned po MOSTu. Ale definitivně to, ať už kvůli zvolenému stylu, nebo humoru, nesedne každému. Navíc, já mám rád Krobota, asi bych řekl, že víc před kamerou, než za ní... což může znít jako urážka, ale mě jeho lakonickej projev děsně baví. A na "Zkázu Dejvického Divadla" jsem čekal snad od doby, kdy o tomhle projektu poprvé padla zmínka. 8/10 ()

valasek.m 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že až na poslední díl se mi to opravdu moc líbilo, ale tím posledním dílem to trochu celé poslali do kytek, jako vážně až takové nadpřirozeno? Ano jsou to herci = trochu magoři, ale až tak moc? No nevím teda, jinak předchozí díly byly opravdu fajn, jelikož mám Trojana moc rád tak toho jsem si opravdu užíval, takže bez posledního dílu to mohla být opravdu pecka. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mě asi nejvíc mrzí to, že když se už tahle vynikající skupina herců, jeden jak druhej, do něčeho pustí, má to pár dílů. Tento konkrétní počin se ani pořádně nerozjel a bylo po všem. A všechny díly opravdu nebyly až tak top. Mrzí, protože to v nich je. Ve všech. Nejen hercích. Ale prostě je to vždycky jen taková svačinka. Hrozná škoda. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

,,To je dneska zase den...'' Těžko hodnotitelné, ale co?:)  Ohromná sranda, na které je prostě vidět, že čeští herci mají smysl pro humor. Všichni hrajou skvěle, hlášky skvěle zapadají, námět naprosto úžasnej! Jo, není to to nejlepší, ale bavil jsem se. je to takový ten typicky češký šílený humor, který je ale naprosto skvělý! A téma divadlo miluji. Tuto skupinku si skutečně začínám oblibovat a chci toho od nich vidět víc. ,,Polibte mi všichni prdel! Chci o samotě nést svůj úděl!'' ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výlet do Absurdistanu, ktorý potešil svojím nekonvenčným humorom. Po pozretí máte dokonca pocit, akoby ste hercov, hrajúcich samých seba, poznali. Existenčnú krízu divadla aj niekoľkých jeho členov cítiť a je využívaná hlavne humorne na úkor drám, ktoré sa dejú, no neprežívajú tak ako vtip. Nenechajte sa rušiť a pamätajte, že v divadle musíte byť potichu. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (16)

Související novinky

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

11.04.2019

Finále Plzeň zveřejňuje program svého 32. ročníku, který proběhne od 11. do 16. dubna v západočeské metropoli. I v letošním roce je filmová přehlídka především oslavou českého filmu a jeho tvůrců –… (více)

Reklama

Reklama