Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Považuji to trochu za ztrátu času. Kromě červeně zbarvené vody, jakože krev, a jedné ukousnuté hlavy nic "hororového" neuvidíte. Některé postavy byly sympatické, tak to aspoň trochu zachránily. Moje hodnocení ale může být ovlivněno tím, že mě filmy o vraždících žralocích opravdu neberou. Kdo to má rád, tak si určitě přijde na své. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak uspejeme, budeme bohovia.“ – „Alebo monštrá.“ Čože? Zradná hlbočina 2? Wtf? Ale pokoj. Po prvé – videli sme už podobne bizarné nápady (a to vrátane žraločích, viď. Čeľuste 2). A po druhé – nejde ani tak o plnohodnotné pokračovanie, ako skôr o remake (alebo čosi na ten spôsob). Čiže opäť gigantická podmorská základňa uprostred drsného mora, opäť skupinka rôznorodých postáv, opäť postupne sa zatápajúce priestory a, samozrejme, opäť ľudožravé žraloky, na ktorých arogantní ľudia prevádzajú šialené experimenty. Tentokrát uvidíme aj mláďatká, ktoré nemajú ďaleko od lietania. Asi to zdedili po mame, ktorá bežne skáče niekoľko metrov nad vodnú hladinu a tam loví trony pardon drony. A zvuky vydávajúce žraloky? Tak ani taká chuťovka prirodzene nemôže chýbať. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

První díl miluju ale tohle už asi nikdy víc nezkouknu. Jako malej jsem se modlil aby bylo pokračování ale tohle si film opravdu nezaslouží. Za 1) je to spíše lacinej remake prvního dílu ale postrádá jakkoukoliv postavu o kterou bych měl zájem. Zatímco první díl měl Thomase Jane, Samuel Jackson nebo LL cool J kde byly jejich postavy zábavné tak tady se každej tváří důležitě jak hovno. Další věc co mě zklamalo byl hodně pomalej rozjezd a i pak se moc nedělo. No a další můj problém je kde se film odehrává, zatímco v prvním díle je rozmanité prostředí základny tak tady všechno vypadá stejně, jen změnily barvy světel. Co se aspoň povedlo byly efekty žraloků které vypadali slušně. Jsem zklamaný? Ano. Čekal jsem více? Ano. Není to sice nejhorší průjem co jsem viděl ale tohle mě opravdu zabolelo, tohle si moje srdcovka z mládí nezasloužila. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotku radím medzi Top filmy, ak by sme to brali čisto iba s hľadiska žraločích filmov. Je bežné, že dnes ma všetko pokračovanie a tak neostal dlho späť ani tento film o inteligentných žralokoch. Dvojka je béčko, ktoré kopíruje jednotku skoro vo všetkom a pri tom sa tvári, že je to iný film. Uznávam, že výprava a kulisy nevyzerali najhoršie, ale dialogy, herci, scenár, réžia a efekty stoja za prd. Niektoré scény nevyzerajú zle, v prvej polke, kde sú žraloci ešte nenažraní to nie je zlé a ma to ešte akú takú záhadnú atmosféru. Potom už iba nasleduje masaker a tupé správanie postav, ktoré samozrejme nemôže chýbať. Je to našťastie krátke, takže pozrieť sa to dalo.  Je to zbytočný film, ale bol zvedavý, kam sa posunul druhý diel od prvého. Bohužiaľ nikam. 40% - 2* ()

mira007 

všechny recenze uživatele

První Deep blue sea byl vysoce nadprůměrný zapamatovatelný žraločí horor, ale tohle pokračování jen kopíruje a je celkem hloupé. Kvalitativně to sice je nad všemi těmi ultrabéčky typu Desetihlaví žralok, ale při srovnání s prvním filmem to je bída, nehledě na to, že digitální efekty jsou na stejné úrovni, jenže tenkrát stály miliony a dnes je to jako levnej čínskej šunt. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama