Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (335)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] I navzdory slabému hodnocení na CSFD i u prvního dílu, který mi krásně sedl, jsem se i na tohle pokračování těšil. Proč by to tak moc kritizoval, když mi to přišlo naprosto zábavné, a to ještě se skvělým Stathamem, který mě poslední dobou baví víc a víc. Jednička mi přišla víc serióznější, ale i ani u téhle dvojky nejsem moc zklamán. Dokonce se tu i Jason párkrát popere. První hodina je docela i napínavá. Ke konci se to utrhne víc ze řetězu a je to ujetější, ale tím správným způsobem, že jsem se docela bavil. I když té přehnané akce a výbuchů bylo trochu moc, že se to tím zbytečně prodlužovalo, přesto to byl takový zábavný letní úlet, který sice nepřekoná za mě vydařenou jedničku, ale i tak jsem se dobře bavil. I zbytek hereckého obsazení vedle Stathama bylo ok. I případnou trojku bych uvítal. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jason Statham začína byť nový  Ian Ziering zo Sharknada. A i keď Jason má za sebou lepšie platené spoločnosti a aj príbehovo to ma o niečo lepšie rozbehnuté, tak tato časť mi naozaj už pripadala v niečom dosť podobná ako od hviezdy Beverly Hills, 90210. Jason nevie, čo má skôr zachraňovať, je tu samozrejme rozbehaný, skáče sa tu z vrtuľníka, od móla so zubatou príšerou odskakuje ako super Mario vo svojej hre. Vedel som, že to bude zas divočina, vedel som i to, že triky ma záujmu, ale myslel som si aj to, že tu bude celkom slušná dávka humoru, ale v tomto som sa mýlil.  Jednotka mala niekoľko vtipných momentov, ale tu sa zmohli len na niektoré vtipy z jednotky, ale to už opakovaný vtip, nie je vtipom. Bolo podarené vidieť, že film je prehliadkou iných známych filmov a bol by pri tom celkom schopný, nebyť tej tuposti vo viacerých scénach. Niekto vobec pri scenári nerozmýšľal a to je aj najväčšia chyba filmu. Jason sa snaží byt Johna McClanea alebo sám veľký Rambo, lenže nemá k tomu ani štýl a ani charizmu. Myslel som si, že v tomto filme tu budú aj ine príšerky, ale dinosaurov, ktorí žijú tisíce rokov pod vodou a potom už v pohode behajú po súši som na mysli určite nemal. Mega chobotnica mohla mať väčší priestor, ale mna osobne pobavila najviac z celého filmu, lebo som si pri nej zaspomínal na Hotel Transylvánia 3. Silne 2*. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Paryby pro pablby. Odborným termitem „Slaboduše přeplácané pyré pro markantní idioty“ kategorizuje moderní filmově – teoretická věda takový audiovizuální počin, do něhož bez ohledu na žánrovou konzistenci či elementární vkus jeho paautoři, ve snaze neurovegetativně iritovat to nejretardovanější či asijské publikum, přitrouble pomelou jakoukoliv sebevětší, sebetrapnější a sebekýčovitější debilitu, která se jim při kreaturivním procesu objeví v müsli. A toto je učebnicový příklad ryzí definice výše zmíněné kategorizace. Již první díl, jakž takž snesitelný, pokud jeden hodil deku přes detektor přitroublých kokotin, hodně balacoval na hraně mezi „vinným potěšením” a „nevinnou lobotomií”, ovšem držel se alespoň žánrového schématu a vesměs se vyhýbal trapným ťamanským o-pičárnám a ryžožroutskému pýči. Satanžel díl druhý byl už zjevně plně financován výhradně chüjany, tudíž výsledkem je mimořádně pohlupavý eintopf nevkusné Ce-tung oligofrenie, kýčovitých, klišovitých a mentálně atrofovaných pičovin, žinantního rádoby tumoru, ztrapňování se Jasoně, ukrutného přehrávání protekčních žlutých a hnědých neherců, papundeklových paryb a hnusného digitálního mrdníku, spatlaného patrně v upirátěné kopii Sonny Fekas. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„It's a meg, and you're a snack!“ Ale kdepak.. Úvod sice naznačí, že ta hovadská paryba byla v Juře na vrcholu potravinového řetězce, ale nyní v periodě Stathama bude už jen „under pressure“. Teda pokud se vůbec dostane ke slovu.. Díky za vtipnost postavy Cliffa Curtise, jinak je to nechutně digitální mršina plná nastrčených čínských figurek, bezkrevnosti a povětšinou debilní jak dítě vesnického idiota a poslankyně ANO. Jsem megproof, Wheatley svou osobitost napsal na Kill List.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie každý scenár písaný na kolene bol písaný na Stathamovej hlave, ale tu táto béčkovosť bola priam na ňom postavená. Drahý film jak šlak a dýcha z toho amatérizmus. Namiesto hrôzy veľa srandy, aby to mohli pozerať aj deti. Takže ak ideme čisto po zárobku, čo v rozhovore priznal aj Statham, potom nejdeme po kvalite, pretože priemerný konzument praženej kukurice nepotrebuje rozmýšľať. Chce sa len kochať slávnou plešinou a vidieť rozrezané príšery, ale tak, aby sa pri tom mohol chechtať, až mu tie populárne slané otruby budú padať z huby. Zápolenie hrdinov s megalodonmi pri popieraní všetkých fyzikálnych zákonov pripomína len tuctovú komédiu, pričom zo žánru treba jednoznačne vyškrtnúť slovo horor. Film chce, aby ste odložili mozog a bavili sa na absurditách. V tomto ohľade nič nepredstiera. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Očekávalo se, že si herečka Bingbing Li zopakuje roli oceánoložky Suyin z prvního dílu, ale z neznámého důvodu herečka odstoupila – na konci roku 2021 (tedy zhruba 3 měsíce před začátkem natáčení tohoto filmu) se ovšem nechala slyšet, že na tom zdravotně není nejlépe, konkrétně zmiňovala nespavost a zvýšenou únavu. (fiLLthe3DD)
  • V obavách o životní prostředí zamítla vláda Krabi (provincie v Thajsku) filmařům natáčet na dvou (nejmenovaných) plážích. (fiLLthe3DD)
  • Když Jonas (Jason Statham) odlakává megy of ostrova zábavy, má s sebou 3 harpuny. Když dvě využije, tak má na jednom záběru na zádech ještě 2 zbývající. V dalším záběru už má však jenom jednu. (griph)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama