Reklama

Reklama

Zlo s lidskou tváří

  • USA Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (více)
Trailer 2

Příběh jednoho z nejznámějších a nejmilovanějších sériových vrahů historie, Teda Bundyho. Překvapivým vypravěčem strhujícího filmu je Bundyho přítelkyně, která s ním v době vražd žila pod jednou střechou a o jeho hrůzyplné činnosti neměla ani potuchy. Až postupně zjišťuje, že muž, s nímž vedla láskyplný rodinný život, je jedním z nejhledanějších a největších monster Ameriky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (342)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tento film se snaží z Bundyho udělat dobráka, který byl milý, okouzlující a tak dále. Každá mince má ale dvě strany a tudíž zaměření i na tu druhou, by nebylo od věci. Nějaká ta brutální scéna, ukázka nějakého psychopatického výlevu by hned film posunula o úroveň výš. Ano seznámení s Bundym zafunguje, ale do plného počtu chybí celkem dost .. 7/10 = 71% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Za mě je tenhle snímek hrubé nevyužití potenciálu, který téma Teda Bundyho přináší. Je teda fakt, že Zac Efron je tady naprosto ďábelský a jeho výkon opravdu podmanivý, ale sakra, tohle je film o jednom z nejvýznamnějších sériových vrahů, tak se mi nedivte, že jsem nasranej, když dostanu něco mezi lovestory a soudnickým dramatem :D. Ale když si Zachariáš vyzkoušel, že umí hrát i normálně, mohl by být třeba obsazovanej do hodnotných sníků... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Světlá stránka psychopatického sériového vraha. Berlinger po řemeslné stránce nepřichází s ničím světoborným, ale ten zvolený úhel pohledu má něco do sebe. Publikum odjakživa přitahují monstra a ne jejich oběti či lovci. Manipulace podpořená osobním kouzlem dokáže divy a zlomit její moc vždycky vyžaduje osobní odvahu a sílu čelit pravdě.. Efron se stejně jako Radcliffe úporně snaží vymanit ze škatulky, ale jde to ztuha. Při pohledu na jeho vždy vyrýsované tělo mě napadá, co to zkusit přes ledničku jak Haley Joel Osment..? ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Divák je od začiatku bombardovaný rýchlymi prestrihmi, ktoré mi prišli absolútne nesúrodé. A mám pocit, že pokiaľ sa človek nevyzná v prípade Teda Bundyho, bude poriadne zmätený. Tvorcovia sa v snímke zamerali skôr na jeho vzťah s partnerkou a súdne spory, pričom samotné vraždenie nechali v úzadí. Zac Efron aj Lily Collins boli vcelku fajn, ale formu prezentácie Bundyho kriminálnej kariéry hodnotím ako pomerne chabú. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No pre mna bol lepsi Ted Bundy Michael Reilly Burke, z Ted Bundyho z 2002 roku. kazdopadne toto je len priemer, rezia je cira rutina, rezisera akokeby horory a boj dobera so zlom nezaujimal. Herecke vykony plane, ta sudna cast ma dokonale nudila ......ze neukazali ani jednu vrazdu je mi suma fuk, nejsem jaxi na zabijanie ... len aspon ta atmosfera mohla byt lepsia .... priemerna podivana . 50 % ()

Galerie (72)

Zajímavosti (15)

  • V cca 52. minutě, když Tedovi (Zac Efron) ve floridské věznici dělají, tak trochu násilím, fotografie chrupu, hraje začátek písně „The Four Horsemen“ od kapely Metallica z jejich debutové desky „Kill 'Em all“ (1983). Frontman, kytarista a spoluzakladatel kapely James Hetfield se mihne v úvodu filmu v cameo roli policisty. (Haymar)
  • Ted Bundy byl sériový vrah, násilník a nekrofil a za své činy byl 24. 1. 1989 ve věznici na Floridě popraven v elektrickém křesle. Dokonce byl spuštěn ohňostroj po jeho smrti. (ARI50)
  • V čase 1:37:20 ukazuje Liz (Lily Collins) Tedymu (Zac Efron) fotku jedné z obětí. Pravděpodobně jde o reálnou fotografii. Na fotografii má dívka na sobě světle modré kalhoty. V následném flashbacku, ve kterém se Ted doznává k jedné vraždě, má dívka kalhoty plátěné v béžové barvě. (randycz)

Reklama

Reklama