Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele

Prvních pět nebo sedm dílů bylo opravdu skvostných. Neotřelá témata a seznamování se s režimem v autobazaru nemělo chybu. Bohužel už po desátém díle, je to furt stejné dokola. Demence mechanika Bódi už mi nepřišla vtipná a už po prvních dvou minutách bylo jasné, jak to celé dopadne. Nejdůležitější věc u těchto seriálu je podle mě včasné ukončení, aby z toho nevznikaly věci typu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. ()

Nechic 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit herecké výkony, je to prostě krátká sranda, tak se dá leccos odpustit. Jenže ten děj tak hrozné kolísá mezi absolutní peckou, že se válím smíchy a trapnou nudou, kdy to chci vypnout až to možné není. Je to škoda, děj autobazaru zaručuje spoustu neotřelých příběhů a pár se povedlo použít na výbornou, ale vaření z vody je díl od dílů znát víc a víc. O trhlinách v ději nemluvě. ()

Reklama

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Slabota, od první minuty každýho dílu už vím pointu, vždycky doufám, že to bude něco jinýho - vtipnějšího, ale stále neskutečná slabota. Budou doufat, že se to trošku zvedne (doufám teda už dost dílů), jinak ať to proboha skončí. Ten potenciál je nevyužitej (herecký i scénáristicky), Čtvrtníček tentokrát opravdu nudí a například Plesl s Polišenskou nemají vůbec prostor...možná, kdyby to nebylo tak krátký, tak se dá s i se slabou pointou víc vyhrát. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů značně kolísala, některé byly fantastické, některé nic moc. Mě upřímně nebavila ta "milostná linka", která v tom seriálu byla hlavně docela zbytečná. Co se týče obsazení tak Čtvrtníček naprosto skvělý, Jaroslav Plesl taktéž, ale Lucie Polišenská mě moc neseděla, ale to je tím, že jí nemám jako herečku příliš rád. Sjel jsem to v podstatě na jeden zátah, ale podruhé si to asi už nepustím. Některé hlášky naprosto geniální, celkově ale průměr. 60% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou zní tenhle námět výborně, přesně něco mezi čtvrtou hvězdou s bžilionem postav a plnou stopáží a Blaníkem, který zas těž z nenucenosti a otevřenosti internetu, jenže, bohužel, to vůbec nevyznívá tak dobře, jak by mohlo, hned z první můžu jako nepříliš zdařilé ozmačit obsazení, pánové Čtvrtnířek a Plesl jsou sice výborní herci (respektive jeden herec, jeden komik), ale sem se ani jeden moc nehodí, Čtvrtníček nikdy vyloženě hereckými kreacemi neoplýval a tady je to znát, neb by byl potřeba někdo, kdo se netváří stejně v seriálu i v čttv, Plesl je sice herec skvělej, ale hrozně blbě obsazenej a podivuhodného mamelukálního vidláckého automechanika/zlodějíčka prostě nezahraje tak dobře, jak by to jiní zvládli, třetí do party Polišenská je obsazená i zahraná lépe, ale její postava za nejmenší konec provazu a vedlejší, epizodní postavy jsou ke vší smůle zahrané odporně. I kdyby byl scénář sebelepší (jakože není), tak s touhle konstelací toho moc nezvládne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Jan Prušinovský po dokončení filmu Kobry a užovky (2015) plánoval v roce 2015 netočit a věnovat se jen psaním scénářů, ale nabídka z TV Stream jeho původní rozhodnutí změnila. Dle svých slov ho velmi lákalo točit internetový seriál. (Šéfik)
  • V čase 8:12 je v odraze kapoty auta jasně vidět spodní polovina těla kameramana v zelených kraťasech. (rakovnik)
  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)

Reklama

Reklama