Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (48)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak úplně nevím, jak to hodnotit, na všechny 4 série rozhodně koukat nehodlám a nebudu, ale tohle už je fakt brutálka a neumím si představit, že by mohlo vzniknout ještě něco míň korektního. V nejhorším se to podle mě může rozmělnit, ale ty první dojmy jsou fakt enormně silný. Osobně to mám za 3 až 4 pecky, ale když si představím, že na to koukaj hlavně děti, tak tomu sázím odpad!, protože pro ně je to fakt jak výplach mozku. ()

sourekm 

všechny recenze uživatele

Brickleberry > Paradise PD, Simpsonovi > Rozčarování > Futurama. Na těchto seriálech mi přijde zajímavé to, že vždy když vznikne nějaká nová mutace, tak je to jako když by se postavy naházely do míchačky osobnosti a vznikly tak postavy jiné. Trochu se změní prostředí ale jinak ten humor je v podstatě pořád stejný. Je to docela zajímavá recyklace. Když nemáš nápad, tak změn prostředí a promíchej postavy a jejich osobnosti. Vznikne pak na první pohled něco jiného. Těžko říct, zda je to dobře nebo špatně, spíše ne zaskakuje jak je to zřejmé. Možná je to schválně. V každém případě pobavit to dokáže i překvapit to dokáže. ()

Reklama

OJay 

všechny recenze uživatele

Malý hodnocení na ČSFD nemusí bejt vždycky odrazem kvality filmu/seriálu. Ale i důkazem, že je to na lidi prostě moc. A to je přesně případ tohohle super seriálu. Kdo oplakával konec Brickleberry, tak může osušit slzy smutku a vzít balíček kapesníků na slzy smíchu. Je to sprostější než předchůdce, víc krvavý než předchůdce. Kdo má rád černej, vulgární humor si tuhle perlu nemůže nechat ujít. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Problém tohto seriálu je ten, že sa veľmi snaží podobať Brickleberry. Brickleberry zvládalo ale čierny humor lepšie a aj zápletky malo zaujímavejšie. Paradise PD hlavne ťahajú extrémne absurdné situácie a vďaka tomu je to sranda. Ako pri Brickleberry ak máte radi čierny humor tak sa zabavíte ale Brickleberry bolo lepšie. ()

Zik2 

všechny recenze uživatele

Po první sérii mě Paradise PD chytilo, zdálo se mi neuvěřitelně vtipné, nápadité, dokonce i chytré, přes nadílku fekálního humoru (třeba geniální díl, v němž se Fitzgerald stane modlou liberálů a konzervativců zároveň v samoúčelné ideové a rasové válce). Bohužel druhá série mě zklamala. Chytré zápletky a narážky na politiku à la South Park jsou pryč, zbyla jen snaha vymyslet co nejnechutnější a nejnekorektnější vtipy. Třetí série je trochu lepší než druhá, vysoce oceňuju díl o regulaci zbraní, který opravdu dost připomíná southparkové „morality“. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (20)

  • Randall vytvořil logo jeho firmy v programu Microsoft Paint. (Kubaaa97)
  • Píseň „Jesus is the Greatest Lord of All“ odkazuje na bohy či významné postavy z různých náboženství – Buddhu z buddhismu, Višnua z hinduismu, Dia z řeckého panteonu a Xena ze scientologie. (Kubaaa97)
  • Robodinosar Toyotadactyl odkazuje na japonskou automobilku Toyota a Pterodactyla, a Chevysaurus na americkou firmu Chevrolet a běžný suffix. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama