Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer). (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Při sledování filmu jsem si připadal jako na horské dráze. Úvod mě fakt pobavil a rozesmál, přeparkování traktoru psalo, takže jsem si myslel, že by to mohlo vyjít, jenže... Příběh se po chvíli změnil v podivnou nablblost, děj byl chvílemi opravdu hloupý a nezabral na mě ani pokus o českého Big Lebowskiho. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Navzdory jménu scenáristy fakt nečekejte nic ve stylu Mostu, ale další lidovou českou romantickou komedii spíše pro ženské publikum, s osvědčeným Langmajerem, který si pro sebe ukradl nejlepší scény a jen kvůli němu (a pár ojedinělým hláškám, které připomenou starého dobrého Kolečka (traktor!)) se dá film přežít. Petra Hřebíčková, které je 40, vypadá na to a z nějakého důvodu hraje profesionální volejbalistku, je naproti tomu castingovým omylem (nejen v tomto filmu). ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Sportovní tematika není zrovna můj šálek kávy, na druhou stranu byly mnohé obrázky hezké. Příběh měl hlavu a patu, byť občas se vyvíjel trošku kostrbatě. Ale táhl ho pouze výborný Langmajer, děvčata se chovala občas hloupě a spíše sekundovala. Některé vtipy byly povedené a upřímně jsem se zasmál. Navíc kvituji, že mistrovství se konalo v Ostravě, nikoli u moře, kam mají filmaři tendenci jezdit makat kvůli dvěma záběrům. Tři a půl a klidně někdy znovu. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem nevěděla o co kráčí, kdo co napsal či režíroval ani neviděla zdejší hodnocení. Podpořena vodkou s colou jsem se parádně pobavila u tohoto tucťáku. Jirka sekal jeden fórek za druhým s medvědím ksichtíkem a Petra mu skvěle sekundovala. Prostě mi to sedlo. Takže 4 zdejší filmový vyznavači ,,opravdového umění "- dejte si vodku s colou. :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mě Langmajer svým výkonem takhle nestrhnul. V našich končinách je často nebetyčný problém natočit sympatickou soudobou komedii, která se za každou cenu divákovi nepodbízí svou laciností. Petr Kolečko je zcela určitě jeden z mála našich tvůrců, jejichž tvorbu je dobré pozorněji sledovat. Škoda závěrečného volejbalového turnaje, který mírně sráží výsledný dojem. Holky ač předvádějí sympatické herecké výkony, tak ty sportovní jsou velmi slabé. 60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v beach areálu v Ládví, ale také například v TJ Sokol Nusle, v Klánovicích nebo u Hostivařské přehrady. [Zdroj: Totalfilm.cz] (TotalFilm.cz)
  • Scény z tréninků a šaten (Purkrabka) se odehrávaji na beachvolejbalových kurtech v Čelákovicích. (boss68)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama