Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (44)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální "chorobopis" 5 (hlavně tedy 3) dobře zaopatřených žen - matek při bližším pohledu tříští skořápku jejich zdánlivě harmonických manželství a odhaluje předivo vztahů a "velkých malých lží" uvnitř i mezi. Dokonalá filmařina - režie a souznění herců nás tou přehradou emocí protáhnou s nimi. Kriminální rámec jedné vraždy je retrospektivně odkloněn odhadem na 18. kolej, komentáře "milých" a vždy usměvavých sousedů však dotvářejí luxusní maloměstský kolorit nekonečné přetvářky a pomluv. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začala jsem se na seriál dívat dnes ráno a právě teď jsem dokoukala poslední epizodu. V poslední době jsem z nových seriálu vážně nadšená, protože mají skvělé náměty, originální příběh, úžasné herecké výkony a dejme si ruku na srdce tohle je přímo herecký koncert - Nicole, Reese, Shailene, Alexander, Laura, Adam a Zöe! Dokonale a procítěně zahrané! Všechny postavy jsem si od začátku hned oblíbila, až na postavu Laury Dern, ta mi byla silně nesympatická, ale jinak vážně úžasný. Jsem nadšená! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysloveně příjemné překvapení. Už při ohlášení spolupráce Davida E. Kelleye s Nicole Kidman a Reese Witherspoon jsem zbystřila. Po čase jsem nebyla příliš spokojená s nálepkou "další seriál HBO", ale napodruhé jsem si Sedmilhářky vychutnala. Není nutné si tvořit názor předem, je to klasická náplň představy o kvalitní televizní tvorbě s herečkami, které do domácího prostředí malého plátna přinášejí skvostné herecké zkušenosti z kina. Nic víc, nic míň. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. sérieSedmilhářky jsou naprosto excelentní americká vztahovka se špičkovým hollywoodským obsazením, netradiční kompozicí scénáře a hlavně šokujícím koncem. Příběh se sice rozvíjí velmi pomalu a je to spíše taková pocitová záležitost, ale když s touhle partou bizarních postaviček vydržíte až do konce, dostane se vám úctyhodný nervy drásající závěr, který vyrazí dech. Je sice s podivem, že se tento seriál dočká druhé řady, protože jako uzavřená záležitost sám o sobě s přehledem funguje. Ke shrnutí řeknu jen, že první řada byla bezkonkurenční svými nádhernými exteriéry i luxusními interiéry, které doplňovaly výrazné osobnosti každé z postav. Prostě příběhově vás to nepustí, protože Sedmilhářky nabízejí vztahové orgie, které byste jen těžko chtěli zažít. Už vyhlížím druhou řadu. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

"Woman power" už napísala Tayen, tak sa len opýtam: Kde tam poniektorí vidíte aké feministické hoci len odtiene prosím vás? Potemnelá kriminálka s nie iba trojicou silných ženských postáv... ktoré by ste pri úvodných častiach najradšej rozšliapali, aby ste potom v závere žobrali za možnosť byť tam s nimi a vychutnať si to, čo je natoľko bytostne ženské, nakoľko je to beznádejne cudzie chlapom. Ten koniec bol ale vydarený vo všetkých rovinách. (6.9.2017) ()

Galerie (98)

Zajímavosti (2)

  • Tato epizoda měla celosvětovou premiéru 7. února 2017 v Los Angeles v TCL Chinese Theater. (Varan)
  • HBO si původně objednalo 8 epizod v rámci první série, ale když k nim David E. Kelley psal scénář, uvědomil si, že 7 epizod bude dostačujících a dohodl se s HBO. (oli009)

Reklama

Reklama