Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Odsejpá to a moc hezky se na to kouká i po vizuální stránce, plus člověk netuší, jakej žánr na něj vybafne za dalším rohem; v další čtvrthodině. Co ale nemůžu odpustit, je několik nejasností ohledně pravidel zobrazeného světa, a je škoda, že občas film diváka nepochopitelně zradí ignorováním pravidel, která sám jinak zručně vytváří a dokáže s nimi i překvapit. [Netflix] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokud očekáváte horor, tak se snímku velkým obloukem vyhněte. Tento film je hororu vzdálený asi tak, jako Ivan Bartoš inteligentnímu člověku. Nicméně prvotní zklamání z toho, že nepůjde o horor brzy vystřídala spokojenost, že po delší době uvidím velmi kvalitní mysteriózní snímek, který sice nepřichází vůbec s ničím novým, pouze zrecykloval již mnohokrát použitou myšlenku ohledně spojení se s osobou v minulosti, která změnou v minulosti provede změnu v současnosti. Tento nápad tvůrci okořenili typicky šílenou korejskou atmosférou s totálně vyšinutou ústřední vražedkyní. Taky oceňuji, že děj není zcela předvídatelný a má hodně sympatický vývoj. Snad jen nutný úvod byla trochu nuda. [82 %] ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Trochu bych mírnil to hrocení s Frekvencí - ok, o tom filmu víme snad všichni, je fakt dobrej, myšenka s Telefonem zprvu téměř totožná, ale je originální samotná Frekvence s Quaidem ?;) Tohle je dobrá variace, ne dokonalá, ale korejsky dobrá se vším, co k tomu patří. Dobře odvyprávěné, nasnímané, hlavní záporná postava sexy. Dalo vzpomenout na Butterfly Effect, celkově prostě spíš chválím a doporučuji. 7.5/10 ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím filmy, kde se jen mluví a nic se neděje. The Call je ovšem výjimka, neboť zde se něco děje díky tomu, že se mluví, GENIÁLNÍ! Absolutní mindfuck film s oslnivým vizuálem, propleteným příběhem, který vás bude do sebe vtahovat s každou minutou víc a víc i přes to, že si budete klást otázky častěji, než budete dostávat odpovědi a vše je doprovázeno prvotřídním ozvučením. Holky předvedly fascinující herecký výkon, který jsem si užíval každou sekundu, až do konce. Film dokáže udržet diváka napjatého, jako gumu od tepláků od samého začátku a nezná smilování. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

U jednoho z nejlepších thrillerů roku nejvíc zamrzí, že mohl být ještě lepší. Synopse jednak vyzrazuje zbytečně mnoho, nutící diváka předvídat události první půlky jednu po druhé, než se rozjede skutečně šťavnatá hra s velmi základními časovými paradoxy, které ale i naposté fungují dost efektivně. Ruší trochu zbytečné CGI sekvence, vystřižené z mid-budgetových blockbusterů nultých let, kdy se počítačem zákonitě muselo dělat všechno. Strhne souboj dvou skvělých korejských hereček z dost odlišných komerčních sfér. Podobně jako u #Alive mám ale dojem vysokého potenciálu, který se povedlo naplnit jen zčásti. 60% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama