Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Úvod s odsunem ze Saigonu je naprosto bez nadsázky výborný a nemusel by se za něj stydět žádný velkofilm. Brzy se ale vše vysvětlí, když se objeví na scéně generál Kvok a Norrisův Braddock s pomocí retardovaných dialogů a příruční atomovky odvádí děti za svobodou. V případě téhle série jednoznačně platí: čím hůř, tím líp. A trojka... je holt nejlepší. Už jen kvůli pohledu na Norrise v přestrojení a jedné opravdu dokonalé hlášce se musí vidět. Je to masakr. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chuck tento krát pridal nielen viac kopov, ale aj nakysnutú helikoptéru s Ramba a jeden podpis do kolonky scenár. Tie kopy a ta helikoptéra ešte ušla, ale ten scenár už moc nie. Úvod ma tak nebavil ako pri predošlých dieloch a záverečný diel si dával trošku na čas, kým sa to rozbehol, ale keď už na to príde, je na čo pozerať. Výbuchov je kopec, Chucka v akcii ešte viac, len keby to tak nepreháňal s tým státím v strede základne a trošku sa aj skryl, bolo by to pozeratelnejšie, pretože pri scéne, kde naňho strieľajú zo všetkých uhlov a aj z vežičiek, Chuck len prebije granátomet a kosí si to ďalej bez škrabnutia a toto už trošku vyvolá úsmev na tvári, ale tak čo už je to film s Chuckom. 50% - 2* ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

To lepší z filmografie nezničitelného Chucka Norrise. Je to akční film, který se svým pojetím nehodí do dnešní předimenzovaně digitální akční tvorby, ale atraktivita prostředí a nonstop akce mě dokázaly zabavit. Chuck se svým bratrem Aaronem spojili několikrát bratrské síly a společnými silami upletli poctivé akční opusy, které hlavního hrdinu ukázaly bez slabin psychických i fyzických. Chuck kosí, co se v korunách palem pohne, s nekonečným zásobníkem, je to tak snadné. Jen se tenhle film nesmí brát vážně. Pak je možné prožít nezničitelné akční peklo. 60% ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Varuju tě Braddocku, nešlapej lidem na kuří oka!" "Na kuří oka nešlapu, já šlapu na hajzly." Chuck Norris se potřetí a naposled vydává do Vietnamu a už na začátku filmu vás uchvátí perfektní úvodní scénou pádu Saigonu, kdy po ulicích pobíhají rabující davy a nad nimi letí dvě vojenské helikoptéry. Brácha Aaron se tady neskutečně režijně vytáhl a klidně by s touhle scénou uspěl i v oscarovém filmu. Co následuje dál je už ale čistokrevná Chuckovina, čemuž se uzpůsobuje režie i příběh. Chuck se vrací do Vietnamu pro rodinu (ano, dočkáme se i rodiného dramatu!;)), ale všechno se podělá a Chuck musí znovu vytáhnou kulomety proti šikmovokým. Ti jsou zase jednou pěkné svině, pouští do něj elektřinu a dokonce znásilňují malé děti, z čehož navíc vyplývá, že Chuck je tady dokonce ještě větší dobrodinec než obvykle, protože musí zachránit celý sirotčinec. Akce sice není nic moc, většinou jen Chuck stojí uprostřed dvorku a všichni kolem něj umírají, zatímco on nemá ani škrábanec, ale jeden rákosník to od něj dostane perfektně kanadou do ksichtu a ten konec na mostě je prostě super. Nechce se mi tomu věřit, ale dávám Chuckovi za 4* a smutně se loučím s nejlepším dílem série. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Nedávno sem si dal repete a musím zvýšit o hvězdičku. Přece jen je tento kousek na Chucka velice nadstandardní. Nedá se říct že by to byla nějaká bezpáteřní béčková stupidita ale velmi dobrý akčňák kde nechybí silné momenty v podobě úvodu či závěrečné scény. Samotná akce je natočena velice slušně a Chuck s ledovým obličejem likviduje žlutý parchanty jako na běžícím páse. Rozhodně jeden z jeho filmových vrcholů. Nejedná se samozřejmě o žádný umělecký art ale poctivou 80tkovou akci. Ještě že jsem vyhrabal staré video jelikož ten dabing je opravdu nezapomenutelný. Mé dětství bylo drsné:-)) ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Braddock skáče z letadla, má na padáku připevněno bezpečnostní lano. V jednom z dalších záběrů má však modernější padák, u kterého není po pojistce ve formě lana ani stopa. (Terva)
  • Film zcela ignoruje předchozí díly série, jediným pojítkem zůstává postava Braddocka (Chuck Norris). (Žralok)

Reklama

Reklama