Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Pedronaut 

všechny recenze uživatele

Film, který měl ambice stát se kultem. Bohužel, po zásahu studia zůstalo skoro 30 minut natočeného materiálu na podlaze střižny. Škoda, jde totiž o scény, které zásadním způsobem mění jinak více méně nesmyslné motivace většiny postav. Abych citoval epizodu Hry o trůny, kterou taky režíroval David Nutter: "Shame! Shame!" Ale ať vás nemate místní hodnocení: není to hloupý film, děj má spád a všichni herci, od Chada Donellu po Katie Holmes hrají výborně. Pokud očekáváte fajn béčko na sobotní večer, milujete Vřískot, Přízraky nebo Fakultu, budete i tady maximálně spokojeni. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice se tu často zmiňuje Fakulta, ale já v tom vidím spíš Stepfordské paničky. Buď jak buď i když se nejedná o nic extra a šetřilo se tu úplně na všem, koukalo se na to docela příjemně. Díky krátké stopáži šlape film od začátku do konce, herci na čele s roztomilou Katie Holmes jsou fajn a má to takový ten příjemný devadesátkový thrillerovo-teenagerský look, který se s nástupem nového milénia kamsi ztratil. 75% ()

Reklama

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Nemám rád horory, v ktorých niekto stráca identitu prostredníctvom robotiky, ufónov alebo čohokoľvek iného a potom sa správa ako idiot (ospravedlňujem sa tým, ktorí sú slušne vychovaní). To ma pochopiteľne vedie k tomu, aby som upriamil pozornosť skôr na výrazové prostriedky. Máme tu jedinú ľakačku, predátorské videnie "postihnutých", asexuálneho tvora s chuťou na sex (bože dobrý), videoodkaz od "mŕtveho", pomerne vynaliezavú likvidáciu protivníkov a (takmer) nulovú hororovú atmosféru. A Jamesa Marsdena, pre ktorého mám určitú slabosť (čo bohužiaľ pri celkovom hodnotení nejde uplatniť). Pokiaľ niekto pociťuje potrebu recyklovať recyklovateľnú Fakultu a nerecyklovateľné Stepfordské paničky (tie zo 70. rokov), prosím. Pokiaľ niekto chce recyklát vidieť, varujem. ()

TerP 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem u jednoho pododného filmu o ''dokonalosti'' pravila: Mě jednoduše baví tyhle vysnívané filmy. Je to takový útěk od reality, a docela mě to i napínalo. Některé pasáže sice byly děsné, ale jinak to celkem šlo. Dávám lehký nadprůměr, zaujalo mě to. A navíc tam hrál můj oblíbenec Brendan Fehr, jiné hodnocení jednoduše dát nemohu :) ()

FincherD. 

všechny recenze uživatele

Stepfordské dětičky nebo taky Akta X pro mladé. Ale vážně, bylo by to hodně originální, kdyby se tam objevil Mulder se Scullyovou:)) Nicméně, mě osobně tenhle nenáročný, ale velmi zábavný horůrek skvěle pobavil - jede svižně po vyznačené trase bez větších odboček, herecké obsazení je přesné( K.Holmes sluší i role drsňačky), atmosféra podařená. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)
  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)

Reklama

Reklama