Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pro mě velkou záhadou, proč má být Špindl 2 pokračováním prvního Špindlu z roku 2017, když jediná věc, která zůstala stejná, jsou krásné zimní Krkonoše a zasněžené sjezdovky Špindlerova Mlýna. Ani zimní exteriéry však nezachránily prázdnou atmosféru, kterou silně podkopávají trapné snahy o humor, který působí velmi nuceně a nepřirozeně, jelikož většina postav hraje naprosto příšerně, což samozřejmě zapříčinil naprosto stupidní scénář. Příběh poměrně krkolomný, hlavní dějovou linku, tedy románek mezi Blažkem a Vagnerovou, zbytečně zastiňují ostatní vedlejší postavy svým otřesným nehumorem, takže pointa vyzní úplně do ztracena. Tvůrci se tak moc snažili natočit komedii, až se jim z toho stala taková parodie sebe sama. V životě by mě nenapadlo, že Špindl 2 trumfne už tak mizerný první díl. Amatérština toho největšího kalibru, prvotřídní odpad. 0/10. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už to většinou bývá s pokračováním filmů, i zde se podařilo již tak ukrutnou nestravitelnou blbost posunout na ještě vyšší level a trýznění diváka dostalo zcela nový rozměr. V některých scénách je až vidět, jak herci netuší, co si s tak tragickým scénářem a dialogy mají počít. Kdybychom z toho vystříhali veškerý balast a trapnou vatu, při které se člověk kroutí jako paragraf a je mu fyzicky špatně, snad bychom dostali krásnou desetiminutovou reklamu na lyžování v českých horách, když je tam zrovna náhodou sníh a neřádí nějaký ten vir, a byla by to i hezká podívaná. Bohužel, je tam i těch přebytečných devětadevadesát minut. Hrůzostrašná zkušenost, která mne opět vrátila na zem, když jsem po dlouhé době dal šanci českému filmu. Totální hrobeso! 5% ()

Reklama

Paxxx.cz

všechny recenze uživatele

V době vzniku tohoto filmu bylo tak nějak v módě mít ve snímku kupu cool megavtipných hlášek (viz ty od Marvelu), ale kdo je proboha vymýšlel zde? Mě to přijde jako by je dávaly dohromady dvě děti, které čmajzly flašku vína rodičům a poprvé v životě se napraly v parku."Vy spíše vypadáte jako chodící sbírka pohlavních nemocí" - to jako má být vtipné? Tomu bych se leda tak lehce pousmál někdy na počátku puberty. Hodnotit nebudu (reaguji jen na ukázky z telky). Na takový hnuj bych se nikdy nedíval - to už bych si možná radši pustil další odpadní film z české produkce Indián nebo bych si pustil hudbu Justina Biebra, ze které by mi asi tak po dvou písničkách vybouchla hlava. Českému filmu přeju, aby podobných nesmyslů vznikalo (pokud možno) už co nejméně... ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Dej ordinace z ruzovky a soudkyne barbary vc. modryho kodu tvurci zasadili do Spindlu, kde jedine pozitivum je par peknych zaberu z lyzovacky a zabery z hospody, kde se pije nas oblibeny Krakonos. Jinak komedie typu - narveme tam co nejvic znamych tvari a kasatrhak bude hned na svete, jsem myslel, ze uz davno nefunguje. A stale si neda nekdo rict, ze tak se uspesny film resp. komedie nedela. Pulce veci nelze verit a druha pulka dokaze byt neskutecne blba a tak povrchyni, jak to jen jde (uraz na snowboardu). Zachranuje to par docela slusnych vtipu a humornych scenek, ktere se vcelku povedly. Ale kdybych mel vyplaznout 180 za sedadlo a divat se na tenhle plebs, to by me vazne stvalo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk jel vlakem z Aše až kamsi na Ostravu, přičemž cestu by ještě protáhla porouchaná lokomotiva či nešťastník, kterého už nebavil život, asi by byl za něco podobného i rád. Jinak je ovšem vhodné se téhle české zimní horské asi komedii raději obloukem vyhnout. Na nedostatek smysluplného děje jsme si u tuzemských projektů už tak nějak zvykli, jenže tady není nic: nápad, myšlenka, jiskra. Jediné, co mají jednotlivé linie společné, je místo, kde se odehrávají. Tvůrci se snaží chybějící děj maskovat množstvím nesmyslných postav, které mají dvě nohy, dvě ruce, čímž připomínají člověka, ale to je asi tak všechno. Protože jsou to fakt podivné bytosti. Vybočují z nich možná Hana Vagnerová a možná Radim Fiala se svou filmovou dcerou. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama