Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Anglie 

všechny recenze uživatele

Mít rodiče přes ulici je zaděláním si na problémy, to je jasné. Může to ale být i vtipné - tenhle seriál je toho důkazem. Jeden z nejlepších kusů z americké seriálové televizní produkce. Snad jen skoro neustálé zdůrazňování Debry "Jestli sis nevšiml, tak já tě miluju" (Rayovi, občas jsou ke slyšení variace této věty) mi občas lezlo na nervy. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jak léta běží, občas něco zapadne. Za gauč, pod postel, do koše, mimo vysílání. Zapomene se na to a nikomu to nechybí. Zejména často proto, že se za léta objeví věci lepší. A když se člověk s onou věcí po letech shledá, je jiný člověk. A i když si kdysi myslel, jak je ta věc sebedůležitá, není. Takže hlavně děkuji tomuhle seriálu za to, že nakopnul kariéru hercům a herečkám, které jsem pak rád vídal jinde, jmenovitě z těch hlavních Patricia Heaton, Doris Roberts a Brad Garrett. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pobavili Boyle a Doris Roberts jako rodice. :) Serial neni uplne spatny, par dobrych vtipu tam je. Je to takovy ten usmevny sitkom, ktery neurazi (ani nevsazi na sprostarny), takovy ten druh humoru "pro celou rodinu", bych rekl... P.S.: Bejt nemocnej, tak to v posteli klidne sleduju dal. Zatim mi stacila prvni serie... ()

panShimi 

všechny recenze uživatele

Top seriál, ke kterýmu se během let neustále vracím a vždycky, když mám špatnou náladu a chci mít klid, tohle je ta správná volba. Herecké výkony hlavních protagonistů a jejich hlášky jsou skvěle vyšperkovaný, aneb podle věčně ublíženýho Roberta: "žebříček oblíbenosti naší mámy je - Luciano Pavarotti, papež a.... Raymond..." :D ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

"Haló? Rayi? Volám vám, abych vám řekla, že ten dort je na oslavu, tak ho nejezte. ... Rayi? ... Rayi! Že vy už ho jíte?! Okamžitě toho nechte, jdu tam!" - "Vstávej, Roberte! Za chvilku je tu máma!" -"Běž! Utíkej! Zachraň se sám!" :DD Nejlepší scéna ze všech seriálů, které jsem viděl (kromě sovy v pavučině v pokoji Frye z Futuramy). ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Monica Horan, která hraje Amy, je manželkou Phillipa Rosenthala, spolutvůrce pořadu. (Tom Riddle)
  • V postelových scénách leze Ray do postele vždy v černých ponožkách, zatímco Debra na boso. (cariada)
  • Název Raymonda má každý rád nebyl nápadem Raye Romana, vlastně byl proti němu. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama