Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

nenápadný sitcom ,ktorý stojí za smiech .Doplním svoj komentár po 7.rade . Ani po 7.rade neustavajú v tomto seriály skvelé hlášky "anglického čierneho humoru" . Náramná zábava pre mňa určite. To ,že niekto nemá rád "Raymonda" to nie je chyba seriálu. Je dehonestujúce dávať taký skvost na "kanále" Nova a na poludnie. Obsadenie herecké je vynikajúce a musím ich mať všetkých rád nielen Raymonda... ()

panShimi 

všechny recenze uživatele

Top seriál, ke kterýmu se během let neustále vracím a vždycky, když mám špatnou náladu a chci mít klid, tohle je ta správná volba. Herecké výkony hlavních protagonistů a jejich hlášky jsou skvěle vyšperkovaný, aneb podle věčně ublíženýho Roberta: "žebříček oblíbenosti naší mámy je - Luciano Pavarotti, papež a.... Raymond..." :D ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

"Haló? Rayi? Volám vám, abych vám řekla, že ten dort je na oslavu, tak ho nejezte. ... Rayi? ... Rayi! Že vy už ho jíte?! Okamžitě toho nechte, jdu tam!" - "Vstávej, Roberte! Za chvilku je tu máma!" -"Běž! Utíkej! Zachraň se sám!" :DD Nejlepší scéna ze všech seriálů, které jsem viděl (kromě sovy v pavučině v pokoji Frye z Futuramy). ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Mít rodiče přes ulici je zaděláním si na problémy, to je jasné. Může to ale být i vtipné - tenhle seriál je toho důkazem. Jeden z nejlepších kusů z americké seriálové televizní produkce. Snad jen skoro neustálé zdůrazňování Debry "Jestli sis nevšiml, tak já tě miluju" (Rayovi, občas jsou ke slyšení variace této věty) mi občas lezlo na nervy. ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Seriál s největší koncentrací nesympatických herců na metr čtverečný. Vážně, nemůžu si pomoci! Mám pocit, že mi někdo vlzezl do hlavy a zjistil, z jakých herců mi naskakuje husí kůže. Potom pečlivě posbíral po celé šíré Americe ty nejhorší exempláře jen proto, aby mi je všechny naráz VMETL DO KSICHTU! :-) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Maggie Wheeler, která v seriálu hraje vedlejší postavu Lindu, byla zvažována do role Debry. (Tom Riddle)
  • Chuck Heaton, otec Patricie Heaton (Debra), je sportovní novinář v důchodu. Ray je taky sportovní novinář. Chuckovo jméno je v seriálu zmíněno, když spolu s Rayem soutěží o novinářské ocenění. (Tom Riddle)
  • Seriál se odehrává v newyorském Lynbrooku. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno