Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Raymonda! Tohto večne ukrivdeného a umrnčaného mamičkynho maznáčika ja veru zrovna dva krát nemusím. Tiež nemám rád tú jeho krpatú manželku, jeho zrejme dementné deti, otravných rodičov, a ani jeho obrovitého brata. Aj keď ten má sem tam nejakú vtipnú hlášku. Celý tento sitkom sa mi vidí ako podpriemerný produkt na poli takejto televíznej zábavy. O tom, že "Raymonda má každý rád", ma nikto nepresvedčí. ** ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pobavili Boyle a Doris Roberts jako rodice. :) Serial neni uplne spatny, par dobrych vtipu tam je. Je to takovy ten usmevny sitkom, ktery neurazi (ani nevsazi na sprostarny), takovy ten druh humoru "pro celou rodinu", bych rekl... P.S.: Bejt nemocnej, tak to v posteli klidne sleduju dal. Zatim mi stacila prvni serie... ()

Reklama

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

nerad jsem proti všem, ale "zábava" tohoto typu, kdy na sebe aktéři po pokusu o gag stupidně čumí, vytrvale podporováni umělým smíchem, mě prostě nebaví... okusil jsem dva díly a musím konstatovat, že je to asi nejhorší americký sitcom, jaký jsem kdy viděl - zoufale nevtipný a naprosto zbytečný!! everybody loves raymond but me... odpad! ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Romano má celkem dobrý cit pro rodinné prostředí a to je taky věc, která mě na tomhle baví nejvíc. To postrkování s bráchou a manželkou. Babka nemá chybu, jak ze života. Děda ujde, ale nejvíc mi nesedí Rayův brácha a jeho přítelkyně. Situace vycházející z interakce starejch s mladejma jsou zase jak na živo. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Noční můra snad každé holky. Vdáte se a naproti přes ulici bydlí rodiče vašeho manžela, kteří absolutně nerespektují vaše soukromí, váš manžel je stále maminky mazel, který se jí neumí vzepřít a zastat se vás, a navíc spolu s vaší tchýní a tchánem musíte sníšet i svého čtyřicetiletého švagra, který se po rozvodu vrátil k mamince a je neskutečně natvrdlý. Jo, jako odstrašující příklad je tenhle seriál perfektní a já se skvěle bavila, z představy, že to zažiju taky, mi ale stéká studený pot snad po celém těle. 75% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Pro roli Debry se nakonec rozhodovalo mezi Patricií Heaton a Jane Sibbett. Televize CBS chtěla Jane Sibbett, ale Ray Romano a ostatní producenti seriálu preferovali Patricii Heaton. (Tom Riddle)
  • Baronovic děti Ally, Michael a Geoffrey jsou ve skutečném životě sourozenci Madylin, Sawyer a Sullivan Sweetenovi. (Tom Riddle)
  • V pilotním díle se Michael a Geoffrey jmenovali Matthew a Gregory, stejně jako skutečná dvojčata Raye Romana. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno