Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 6

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 6

Recenze (137)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ono to není vůbec špatné, ale vedle seriálu The Loudest Voice to působí jako takovej čajíček.. Sice asi chápu, že Bombshell je trošku více usazený do reality, ale díky tomu to působí dost bezkrevně a sterilně. Jakoby filmaři chtěli sdělit něco závažného a přitom pokudmožno nikoho neurazit... Nejsilněji tady vyčnívá přirozená Margot R. ale ta nedostává zdaleka tolik prostoru aby to vytáhla o level výše.. Theron je v zásadě taky ok.. Kidman spíše maska.. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych možná dal i tři hvězdy, protože trojice Theron/Robbie/Kidman byla dobrá, ale celek byl takový unylý a nezáživný. Vím, že když se jedná o film na motivy skutečných událostí, tak není moc možností, jak příběh osvěžit, aniž celek ztratil na věrohodnosti, ale přece jenom by to chtělo hlavní trojici trochu více poznat, aby s nimi divák soucítil, což v tomto směru měla prostor jen postava Charlize Theron, která vlastně měla všechno, aniž by musela bůhvíco strpět, ale postavy ztvárněné Robbie a Kidman, které opravdu za odmítnutí přišly o práci nebo naopak práci dostaly jen proto, že se obtěžování podrobily, zase tolik prostoru neměly. Tímto spadá film Bombshell do klasického průměru podobných filmů. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Měl by to být zajímavý příběh, ale přijde mi, že je podané strašně komplikovaně. Hodně postav, které jsou si navíc vcelku dost podobné. Hlavní tři jsou sice rozlišitelné, ale všechny vedlejší jsou zaměnitelné. I tak to ale stojí za podívání, i kdyby jen kvůli tomu, aby člověk viděl, jak začalo #MeToo v redakci Fox News. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na to jakého tématu se to týkalo mě to až překvapivě bavilo, jednu modrou větu tam pronesla postava Margot Robbie směrem k Charlize Theron, ale to co se děje v USA a jak moc se to promítá do filmů, to je neuvěřitelný a není mě to z toho vůbec dobře. Jo a jak se žřídila Nicol s Charlize na plastice, to nemá obdoby, takový krásný ženský to byly, ach jo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Neprečítal som si obsah, nevedel som o čom to bude, dokonca som to nevedel ani po traileri. Preto si asi viete predstaviť čo pre mňa ako konzervatívca film znamenal. Dívať sa na liberálne feministické kravy pracujúce vo Fox News, to je horšie než bambus pod nechty. Navyše keď ich hrajú moje obľúbené herečky. Charlize Theron opäť premenená na nepoznanie tu hrala chladnú ženu až hrôza. Margot Robbie zase typickú liberálnu hlupaňu, ktorá ide pracovať do konzervatívnej televízie a v prvý deň vylíže druhej lezbe, ktorá tam pracuje. Nie som extra fanúšikom Trumpa, ale v tomto filme môžete krásne vidieť, ako ťažko to prežívali liberáli a ako sa ho snažili kompromitovať. Dúfam že čím skôr na tento film zabudnem a prajem si, aby v Amerike už nikdy nebol demokratický prezident, aby presne takéto tupé liberálky porazilo. PS: Za to odškodné by som aj ja priznal, že ma obťažoval Ailes a že som ho preblafol. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Josh a Ben Lawsonoví, ktorí hrajú vo filme bratov Murdochovcov, sú bratmi aj v skutočnosti. (Astonko)

Reklama

Reklama