Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (860)

kingik 

všechny recenze uživatele

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o 6 malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou na kontrolu, dojde v rodinách na čas k vážným sporům. U téhle komedie jsem se vždy bavil tak napůl. Herci byli skvělí, a to jak ti velcí, tak i ti malí, ale nějak mě to nikdy pořádně nechytlo a určitě znám lepší české komedie než je tahle. Mé hodnocení: 60% ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Obecně chápu komedie Marie Poledňáková jako milé pobavení, které mají za cíl pouze a jen pobavit diváka a naladit ho do příjemné pohody. To se jí podle mého mínění daří střídavě více či méně. Jak už to v životě bývá, v manželství je obvykle vždy jeden dominantní a druhý ve vleku. Scénář této komedie humorným způsobem, ... neurážejícím žádné pohlaví, staví tři hlavní mužské role do situací, které zná ze svého života nejeden ženatý muž. Dalo by se říct, že způsob, jakým se vyrovnávají tito tři muži "pod pantoflem" se svou životní rolí v manželství je ten nejlepší, jakým se dá život pod pantoflem vůbec přežít. Prostě s velkorysým humorem. Satinský, Postránecký a Nový se ujali svých rolí vskutku na výbornou. K tomu posraný Matýsek a vynikající inteligentní komedie je na světě. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Znáte "S tebou mě baví svět"? Ne?!? Tak to asi nemáte televizi. No televizi přece - hranatá věc, hýbou se v ní obrázky... A v kratší či delší periodě zjistíte, že se tam hýbou vlastně stále ty samé obrázky. Už dávno není nejreprízovanějším pořadem "Mrazík", kdepak, "S tebou mě baví svět" je jeden z aspirantů na tento vrchol a existují lidé, kteří si film nenechají ujít na ČT, TV NOVA, PRIMA, COOL, Barrandov... 5x do roka je jim málo, jakkoliv znají každou větu nazpaměť i pozpátku. A stále se tomu smějí, jako by to viděli poprvé. Nepatřím do podobně postižené populace, vidět tuto povedenou komedii 5x za život (v dlouhý život doufám:-)) by mi docela stačilo. O páté hvězdičce sice uvažuji, ale nedám, přece jen mi tam něco k naprosté oblibě chybí. 85% ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Zimní klasika. Skvěle fungují otcové a jejich drobotina. Pomalejší rozjezd v domácnostech a na pracovištích, svižnější tempo ve vlaku, skvělá jízda na běžkách a sjezdovkách vrcholí sněhovými radovánkami v okolí Apaluchy. Konec v domácnostech už trochu uvadá. Časově mi nesedí příjezd manželek a jejich příchod na hotel, zatímco Pepa (Nový) za manželkou Gábinou (Studénková) přijíždí už za tmy, tak Balzerová se Šulcovou přijíždějí za soumraku. Chyběla tam nějaká scéna, kdy ještě třeba sedí u skleničky v restauraci hotelu. Naopak jejich plesání v Praze mi přišlo zbytečné. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je Polednakova ve vrcholny forme. Film sice ty skutecne masakralni fory ma jen misty, ale je to celkove milej film s pohodovejma detma a sympatickejma fotrikama, takze je jasny, ze si ho spousta lidi oblibila. Ja ho mam taky rad, ale za komedii stoleti ho urcite nepovazuju. Nicmene se na nej vzdy rad kouknu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • Keď Pepa (Pavel Nový) uteká cez balkón z hotelovej izby, kde bol za svojou ženou (Zdena Studenková), vychádza na balkón iba s uterákom okolo pásu a oblečením v ruke. V následnom prestrihu na balkón vidieť, ako má oblečené nohavice a košeľu. (Van_der_Ovec)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama