foto

Zdeněk Skalický

  • nar. 1926
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2009 Vyprávěj (TV seriál)
1984 Rozpuštěný a vypuštěný
1982 Třetí princ
1980 Svítalo celou noc
Temné slunce
V hlavní roli Oldřich Nový
Vrchní, prchni!
1979 Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
Hon na kočku
Julek
Kdo přichází před půlnocí
Koncert na konci léta
Na koho to slovo padne...
Poprask na silnici E 4
Smrt stopařek
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“
Lvi salónů
Skandál v Gri - Gri baru
Tajemství Ocelového města
30 případů majora Zemana (TV seriál)
Štvanice (S03E05)
1977 Hop - a je tu lidoop
Jak se točí Rozmarýny
Vítězný lid
1976 Bouřlivé víno
Čas lásky a naděje
Dům Na poříčí
Smrt mouchy
1975 Akce v Istanbulu
Osvobození Prahy
Profesoři za školou
Sarajevský atentát
1974 Dvacátý devátý
Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
Muž z Londýna
Osud jménem Kamila
Velké trápení
1973 Noc na Karlštejně
Údolí krásných žab
Větrné moře
Vysoká modrá zeď
1972 Aféry mé ženy
Lupič Legenda
Půlnoční kolona
Zlatá svatba
1971 Panter čeká v 17.30
Tajemství velikého vypravěče
Ženy v ofsajdu
1970 Jeden z nich je vrah
Na kolejích čeká vrah
Svatá hříšnice
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
1966 Dáma na kolejích
Fantom Morrisvillu
Ukradená vzducholoď
1965 Obchod na korze
Úplně vyřízený chlap
1964 Bláznova kronika
Čintamani & podvodník
Každý den odvahu
Marie
1963 Mezi námi zloději
Tři chlapi v chalupě
Věštec
Zlaté kapradí
1962 Dva z onoho světa
Neklidnou hladinou
Praha nultá hodina
Prosím, nebudit!
1961 Každá koruna dobrá
Kohout plaší smrt
Kolik slov stačí lásce?
Smrt na Cukrovém ostrově
1959 105% alibi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace