Reklama

Reklama

Kačer Kabrňák

(seriál)
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, (1991–1992), 33 h 22 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tad Stones

Hrají:

Jim Cummings, Terence McGovern, Christine Cavanaugh, Katie Leigh, Susan Tolsky, Dan Castellaneta, Frank Welker, Danny Mann, Tino Insana, Dana Hill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(91)

Kačer Kabrňák vypráví dobrodružství hlavního superhrdiny, kterému pomáhá jeho pomocník a pilot Rampa McKvák. Pod svou tajnou identitou Drake Mallard žije v nenápadném předměstském domě se svou adoptivní dcerou Gosalyn, v sousedství bezradně přitroublé rodiny Blátotlačků. Kabrňák se snaží najít rovnováhu mezi svou egoistickou touhou po slávě a pozornosti a snahou být dobrým otcem své dceři Gosalyn a pomáhat konat dobro ve městě St. Canard. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele helloween93 k tomuto seriálu (19)

Kačer Kabrňák (1991) 

Kdysi jsem viděl pár epizod v ranních blocích německých televizních stanic. Průměr ()

Kráska a řepa (1991) (S01E03) 

Crazy epizoda o šikanovaném vědci Bushrootsovi, který splyne s rostlinami a chce se pomstít všem, kdo mu kdy něco provedli. Darkwing Duck ho musí zastavit. Co jsem pcohopil, tak Bushroots se v seriálu objeví ještě několikrát. 4* ()

Getting Antsy (1991) (S01E04) 

Objevuje se doktor Lilliput, který pistolí zmenšuje budovy města a dělá si z nich sbírku ve svém minigolfovém klubu. 3* ()

Night of the Living Spud (1991) (S01E05) 

DW vypráví skautům story, jak porazil oživlou nevěstu dr. Bushroota v podobě vampire potato. V epizodě je méně akce, ale ve vedlejších rolích se tu mihnou redneci, kteří DW poradí, jak vyřídit upíry. 3* ()

Apes of Wrath (1991) (S01E06) 

Epizoda, kde se zdá, že gorily jsou záporáci, ale ve skutečnosti je za vším úlisný major Trenchrot. Slabší díl, kde je málo akce. 2* ()

Dirty Money (1991) (S01E07) 

Funny díl, kde šílená uklízečka Ammonia Pine s gadgety ničí bankovky všech bank aby se zhroutil trh. Vtipně přepálený final fight i šéf agentů - grumpy medvěd Grizzlikoff. ()

Duck Blind (1991) (S01E08) 

Představuje se bývalý spolužák a úhlavní nemesis DW, a to Megavolt. Ten výbojkou oslepí Darkwinga, ten je většinu epizody slepý a musí Megavolta dopadnout, naštěstí pro něho má přátele. 3* ()

Comic Book Capers (1991) (S01E09) 

Ačkoliv jde o díl s komiksovou tématikou, kterou já můžu, tak je epizoda celkem přeplácaná. V podstatě DW píše scénář o sobě jako superhrdinovi, který bojuje s Megavoltem. A do psaní mu zasahují ostatní postavy. 2* ()

Water Way to Go (1991) (S01E10) 

DW a Rampa opět dělají úkol pro SHUSH, kdy se otočí role a hrdina je Rampa a DW sidekick. Společně musí porazit hrozbu v podobě Steelbeaka pracujícího pro teroristickou organizaci F.O.W.L. Steelbeak má device, kterým dokáže ovládat počasí. Celkem funny díl. 4* ()

Paraducks (1991) (S01E11) 

DW a Gosalyn cestují v čase do dob, kdy zločinu v St Canardu vládl The King a DW byl školou povinný geek, co četl komiksy. Tento díl v podstatě funguje jako origin DW a neobjeví se zde Rampa Mckvak. ()

Easy Comes, Easy Grows (1991) (S01E12) 

A pak že peníze nerostou na stromech, tahle epizoda mluví za vše. Dlouho není zjevné, kdo vyrábí falešné peníze. V poslední třetině se objeví starý známý villain. 4* ()

A Revolution in Home Appliances (1991) (S01E13) 

Megavolt nedopatřením přepětím přivede k životu domácí spotřebiče s jejichž pomocí chce ovládnout St. Canard, až sám čelí vzpouře domácích spotřebičů, kteří si uvědomí, že žádného Megavolta k vládě nad městem nepotřebují. 4* ()

Trading Faces (1991) (S01E14) 

DW si při nešťastném incidentu s přenosem dat vymění tělo s Gosalyn a Launchepad s Honkerem a navíc musí čtveřice řešit případ, kdy Steelbeak ukradl raketu a požaduje výkupné. 3* ()

Hush, Hush, Sweet Charlatan (1991) (S01E15) 

DW s Rampou a dětmi se účastní natáčení filmu, kde se objevuje villainský režisér Tuskerninni jeho minioni v podobě tučňáků a tajemný fantom, který chce zlikvidovat štáb, aby mohl převzít studio. 4* ()

Can't Bayou Love (1991) (S01E16) 

Jambalaya Jake a krokodýl Gumbo z bažin páchají v St Canard zločiny dokud se nedostanou do konfliktu s ochráncem spravedlnosti Darkwing Duckem. ()

Bearskin Thug (1991) (S01E17) 

DW s Gosalyn jedou kempovat do národního parku, odkud všichni utíkají, řádí tam totiž medvěd. V duchu Scooby-Doo seriálu není všechno tak, jak se na první pohled zdá a někdo tahá za nitky… ()

You Sweat Your Life (1991) (S01E18) 

DW se dostane na stopu dvěma zločincům v muzeu (Slim a Flex), v přestrojení je sleduje až ke jejich bossovi, starci jménem Jock Newbody, který vytváří lektvar na věčné mládí. V závěru je super bitka o lektvar mezi DW, kterému pomáhá soused Herb Muddlefoot proti minionům Jocka a jemu samotnému. 4* ()

Days of Blunder (1991) (S01E19) 

Poprvé se na scéně objevuje Quackerjack, který hypnózou přiměje Darkwinga, aby změnil profesi a zatím sám může páchat loupeže. ()

Just Us Justice Ducks: Part 1 (1991) (S01E20) 

Fearsome 5 se teamupne (Bushroot, Megavolt, Quackerjack, Liquidator pod vedením Negaducka) a chtějí ovládnout město. DW řeší spory se svými přáteli od kterých odmítne pomoc, zatímco Fearsome Five ochromí policii, národní gardu i velitelství Shushe a nakonci první části porazí DW…3* ()

Reklama

Reklama