Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, nijak chytrý, brutální, zábavný, krvavý, díky Johnnymu chvílema vtipný, docela dobře animovaný, prostě asi zatím nejlepší Mortal Kombat na "plátně", kterej jsem viděl. Užil jsem si to, bavil se a nepochopím, proč v tom není žádný MORTAL KOMBÁÁÁÁT tududududuuu tududududuuuu techno, který by mě donutilo si souhlasně podupávat společně s jatkami, který se na plátně odehrávají. Za závěrečný Get over here! jsem to vytáhl na slabší čtyři končetiny oddělené od těla. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Je docela zajímavé kouknout na tenhle animák hned po nové hrané verzi z roku 2021. Nejsem znalcem příběhu her, ale obě zmíněné filmové verze mají ten příběh docela hodně podobný a nutno podotknout, že animovaná verze je značně poutavější. Jasně ani v jedné verzi není čas na nějaké hluboké prokreslení postav a jde se prostě na věc, ale animák to bere z trošku jiné perspektivy a prostě se na to lépe kouká. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Přehnaně krvavé, místy zkratkovité, béčkové v každém dialogu. Jinými slovy to nejlepší, co kdy ve filmovém či seriálovém světě vzniklo k tématu legendárního věčného turnaje. Liu Kang už si hlavní role užil dost (a pořád zůstává v čele hlavní party), takže je jedině dobře, že pozornost dostali i ostatní, navíc v příběhu, který respektuje základní mytologii a zároveň umí funkčně odbočit. Nezasvěcení dostanou podívanou, která neuhýbá, na příznivce se sympaticky pomrkává co pět minut, v nejkrvavějších momentech se cituje vše od klasické jedničky až po nejnovější přírůstky - zkrátka vyvážená a svižná jízda, která přináší přesně to, co dlouhý cheesy název slibuje. Příště bych se ale nebál podívat do úplně jiného časového období, obzvlášť Kung Laovi by film slušel náramně. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prakticky animovaný remake prvního dílu od Andersona, akorát se zapojením prakticky veškerých postav (aspoň se statickou či cameo účastí) jiným výběrem soupeřů proti sobě a zaměřením na postavu Hanza Hashasiho alias Škorpiona a jeho pomsty. Všemu jednoznačně vévodí Johnny Cage a jeho neskutečný hlášky,asi 10x sem vyprsknul smíchy. Příběh je super, ale je strašně krátký. Tenhle film by zvládnul minimálně 100 minut nebo klidně dvě i tři pokračování. Tuny krve, prasklých kostí a lebek, utrhaných končetin a brutální černý humor. Nebýt akce zbytečně trhaná a kdyby jí nechali přirozený animovaný průběh, z fleku bych tomu jebnul plnej počet. ''Jsem herec, jasný? Nejsem Tom Cruise, kaskadérský sračky nechávám kaskadérům''.75%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

"Mortálně" (občas až směšně) brutální a krvavý animák krájí těla a vyhřezává mozky celkem přesně v duchu předlohy – nechybí ani rentgenové detaily tříštících se kostí. Příběhově se překvapivě nijak zvlášť neodklání od kultovní hrané verze z roku 1995 (včetně ústředního tria), jen se navíc zaměřuje na (kladnou) postavu Scorpiona a jeho background. Slušná animace různorodými souboji skutečně nešetří, takže v rámci tématu těžko žádat víc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Scéna ve filmu zachycující bojovníky, kteří poměřují své síly při rozbíjení kovadlin, je odkazem na minihry známé z počítačových her „Mortal Kombat“ zvané „Test Your Might“, ve kterých hráči poměřují své klikací schopnosti při rozbíjení materiálů o zvyšující se odolnosti (dřevo, kámen, ocel, rubín a diamant). (pajik)
  • Prvý animovaný a aj celkovo prvý film zo série Mortal Kombat, ktorý získal hodnotenie R. (MikaelSVK)
  • Johnny Cage se ptá okřídlené jednooké dámy na biopotraviny, která na něj potom zavrčí. Tato dáma je upírská stíhačka Nitara. (LUKICKK)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama