Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Sir Anthony Hopkins se potřeboval trochu protáhnout. Nenapadá mě jiný důvod, proč se herecká legenda ztrapňuje ve filmu, kterému svou účastí víc škodí než pomáhá. Přes drobné výhrady k ostatním zúčastněným je to totiž právě on, kdo úspěšně sabotuje nejméně dvě strany akčně-komediálního čtyřúhelníku hrdina – padouch – hlášky - akce. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

K najlepším Schumacherovým dielam má síce Česká spojka pomerne ďaleko, no rozhodne sa jedná o jeden z jeho lepších filmov. Narozdiel od iných užívateľov si myslím, že v rámci možností film svoj potenciál využil. Ako akčňák, tak aj ako komédia funguje prekvapivo dobre a ja som sa fakt poriadne zabavil. Na oddýchnutie ako stvorené. ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslel, že Schumacher thrillery umí... :( Dvě hvězdy za Prahu a mafiánské duo Vašut/Stormare. Jinak je to jen totálně nezáživná přehlídka k uzoufání znuděných herců (Hopkins) a údajně vtipných vykecávaček Chrise Rocka (osina v zadku hadr). Chápu, že i hollywodské štáby musí z něčeho žít, ale než takovouhle trapnou oslavu (pod)průměrnosti, to ať se raději dají na reklamy. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipné, moc hezky využitá a zobrazená Praha a další české lokality, které nepůsobí trapně jako ve většině jiných filmů (až na Pražský hrad, který tu má představovat hotel). Dost přehnaná je mezinárodní mafie vedená Draganem Adjaničem, někteří herci špatně obsazení a toporní, hlavně Vašut s Jáklem, Hopkins taky není moc přirozený (do schodů se může vyškrábat jedině díky střihu). Celkově film není absolutně ničím zajímavý nebo výjimečný. Zajímavá může být Rockova čeština v původním znění. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Přeji dobrý den. Tomuto filmu by klidně stačily tři hvězdy ... kdyby v něm nehrál Anthony, který by byl charismatický snad i v roli mořské panny, a kdybych nebyl takový patriot, který se čepýří pokaždé, když se někde mluví třeba jen o robotovi. Každý záběr na Starou Prahu, místa, která jsem ve filmu poznával, srandovní Marek Vašut a drsný Petr Jákl "ve staré plynárně u Kladna, asi dvacet kilometrů od Prahy" tvoří silnou argumentaci pro čtvrtou hvězdičku.. ;-) Mějte se filmově, Woo. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Původně se měl film jmenovat "Black Sheep". Tak už se ale jmenuje jiný film, tak byl název změněn na "Bad Company". Nakonec tvůrci zjistili, že i toto jméno už bylo použito. Rozhodli se ale, že už ho nezmění. (duklak2)
  • Rýže v Jakeovým uchu během svatební scény mizí a opět se znovu objevuje. (Musak)
  • Když Hayes a Oakes při scéně, kdy ujíždějí, narazí s autem do stromu, je vidět, že celá pravá strana je dost zničená. V dalších scénách je auto více méně nepoškozené (Musak)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama