Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Lavran 

všechny recenze uživatele

Ale jděte! Co je to tady zase za hodnocení? :) Vždyť je to zatraceně dobře natočené a kouká se na to jedna báseň. Neřekl bych, kdyby šlo o nějaký těžce intoušský film s ambicemi na desatero Oscarů, ale žehrat nad absencí logiky u zábavné nonstop napínačky, od které se ani nic jiného nečeká, mi přijde dost obscénní. BTW: Ottmanova hudba je nejen skvělá, ale také výrazná - tak by to mělo být u všech filmů. Nepsané heslo filmu zní: důvěřujte svému mobilnímu operátorovi a místnímu policejnímu sboru, ale zase ne moc. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nejdelší reklama, jakou jsem kdy viděl. Jedno klišé střídá druhé, a tak to jde celých 94 minut. Ničím nevýrazní herci průměrnosti snímku nijak nepomáhají. Snad jediní Statham s Macym si své role užili. Kim Basinger předvedla snad nejotřesnější výkon ve své dosavadní kariéře a mé první setkání s Chrisem Evansem nedopadlo také bůh ví jak příznivě. Ale i přes to všechno jsem se bavil a film mi rychle utekl. Režisér svůj další počin opět nebere nijak vážně a v mém případě mu to jakž takž vyšlo. Nezvratný osud 2 se mu povedl o něco lépe. Doufám, že sestupná kvalita Ellisových filmů nebude pokračovat. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

A pak, že mobilní telefony škodí zdraví... :-))) Svěží jízda od začátku do konce, aneb jak se z obyčejného člověka stane velký hrdina. Tyhle filmy miluju! Skvělé herectvo, kterému prostě nejde nefandit...(tedy alespoň těm kladným :-)) a ikdyž víte, že tohle nemůže dopadnout špatně, nebude vám to vadit. Dojemný a vystupňovaný závěr filmu na nedělní odpoledne + skvělá písnička od Niny Simone - Sinnerman :-) 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Viete, že veľryba má trojmetrový penis? Zachráňte záliv!“ Solídne herecké obsadenie (Basingerová, Macy, Evans, Statham, Burgi, Bielová), zručne napínavá réžia Davida R. Ellisa (NEZVRATNÝ OSUD 2) a výborný hitchcockovský situačný námet, odohrávajúci sa takpovediac v reálnom čase. To sú 3 najvýraznejšie plusy, robiace zo solídnej fušky s názvom MOBIL zaujímavý a svižný akčný triler. Srdcovka to pochybujem, že bude. Ale ako oddychová jednohubka prečo nie. P.S. Pôvodne mal snímku režírovať Joel Schumacher (alebo Michael Bay) s Willom Smithom v titulnej úlohe. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se docela vyděsil, co si to na mě debutující Morgan ve scénáři připravil, protože hlavní únos vybafne dřív než se rozkoukám a hned zkraje připraví nesnesitelně (a téměř nesledovatelně) hysterickou Kim Basinger a hejska Chrise Evanse, balícího zpátky svoji expřítelkyni. Nakonec je z toho ve výsledku směska, která střídá výtečně vygradované napětí s logickými lapsy a do toho všeho přidává i středně vysokou horu klišé. Naštěstí se nám z hejska postupně vylíhne sympaťák, takže jsem měl komu fandit a hlavně díky právě Evansovi mám z Cellularu dojem lepšího průměru. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Během úvodního víkendu (8. – 10. 9. 2004) si 25-milionový thriller odnesl z kin 10,1 milionu dolarů. Celkem diváci za lítsky utratili 32 milionů. (imro)

Reklama

Reklama