Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý golfový profesionál, dnes outsider, Roy "Cink" McAvoy (Kevin Costner), je majitelem zanedbaného golfového hřiště u městečka Salem v Texasu. Tam se přistěhuje psychoterapeutka Molly Griswoldová (Rene Russo), která si tu zařídí praxi. Roye požádá o hodiny golfu, a ten ji ukáže nejen základy hry, ale i svou životní filozofii. Roy se před lety vzdal profesionální kariéry a žije na hranici nouze v obytném přívěsu se svým kamarádem a zaměstnancem Romeem (Cheech Marin). S podporou sympatické a půvabné ženy i svých svérázných kamarádů se Cink rozhodne vrátit se do světa špičkového golfu a dokázat, že už není odepsaná nula. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Mistr_Moon 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety jsem ten film úplně žral a i teď je to pořád pecka. Na nic si to nehraje, kladní herci jsou příjemní na pohled a slizoun Johnson co nesnáší děti, starý lidi a psy je slizoun na svým místě. Do toho pár vtípků, jedna velká láska a hra zmáknutá převážně sedmičkou železem a máte film na jehož některé momenty jen tak nezapomenete. ()

generalmagor 

všechny recenze uživatele

Jako... po dlouhé době jsem se přinutil se na tohle mrknout, jelikož nějak moc poslední dobou nemusím romantiku a celkově LOVE a až tedˇ jsem se přinutil. Tato tématika ještě ke všemu z prostředí sportu, které miluji a pro mne sport má být prostě emocionálně někde jinde a né, že v tom má ZASE prsty nějaká samice, co je nadržená. Nevim, pár pivek jsem vypil, jako .. šlo to, místy vtipné a rozhodně kdo hledá romantiku spojenou se sportem, tak rozhodně na to mrkni. Kevin hraje úžasně a né jenom on, prostě herecké výkony jsou fantastický a to je prostě radost pohledět. Proto tomu dávám 80%, ale jinak jak říkám, prostě je to film, co je jenom o golfu, šukání a BIG LOVE, která je trošičku přitáhlá za uši. Normální chlap, by se na takovou zamindrákovanou ženskou, co sama neví co chce - co mindráky.. to se dá vyléčit láskou, ale že neví co chce? WTF? Tohle mě neba a ani v realným životě. hehe ()

Reklama

seba 

všechny recenze uživatele

Chca, nechca, musím proti proudu. Tímto filmem jsem naprosto zbytečně ztratil dvě hodiny. Všechno co je tu k vidění, jsme viděli už mockrát jinde a lépe, klišé by se daly nabírat lopatou (looser na vzestupu, dávný soupeř, společná láska, rozhodující míček...) a zajímavěji by se dal natočit i film o gorodkách. Costner velmi necharismatický, Russo sakra nesympatická, záporák nezáporný (a to prosím nesnáší důchodce, děti a psy). Kdo chce romantiku ze sportovního prostředí ať si dá Wimbledon a kdo film o golfu tak Legendu o velkém návratu. Jedna hvězda za pásovce. Howg. Omluva Golfistovi - jsi sice u mně v TOP9, ale tady se neshodneme. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Zadek Rene Russo 10/10. Zadek Rene Russo ve 42 (!) 13/10. Neuvěřitelný jak tehdy vypadala. Jenže Rene je jediné čisté plus téhle romanticko-sportovní komedie. Není totiž moc zábavná, romantická jen trochu a pro filmy je golf špatný sport. A aby toho nebylo málo, role floutka v komedii není pro Costnera to pravý ořechový. Kdyby měl film alespoň 100 minut, mohla by to potenciálně být oddechová jednohubka, jenže tohle je 130 minut dlouhý kolos, který po první hodině začne zoufale nudit. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Sladké, laciné, nudné, trapně dlouhé. . Nic moc, budu upřímná. Děj tuctový, přišla jsem asi o 15 minut filmu a nijak mě nepřekvapila změna v ději. Takové laciné to bylo. Romanticky přeslazené, až se mi chtělo zvracet (a že jsem zrovna v milostném rozpuku), Costner co by lamač srdcí mě nikdy neuchvátil, vtípky byly nudné, triky a soustředěné pohledy taky takové zřetelně nahrané. Já vám nevím, fakt nic moc, na sobotní večer, bych si asi vybrala lepší film. ..přebrali si ženský a pořád jsou přátelé.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Starí rodičia s vnukom v scéne, kde David Simms (Don Johnson) na nich kričí po tom, ako ho požiadali o autogram, sú rodičia Kevina Costnera - Sharon Costner a Bill Costner. Vnuka hrá jeho syn Joe Costner. (misterz)

Reklama

Reklama