Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Proč to vzniklo? To netuším. Herecké výkonu na tomto "hororu" byly zřejmě nejhorší. Nějaký pokus o hororovou atmosféru jsem ani nenašla. Nelituji, že jsem ho viděla. Alespoň jsem se u toho dobře pobavila s přáteli a krásně jsem se shodli, jak je to hloupé, ale mrzí mě, že jsem za to dala peníze. Ale alespoň jsem se poučila. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky trashe se to rozjíždí zajímavě: špatné tiky, ufoni, pavouci. Ale místo toho, aby kolem vás režisér ovinul pavučinu vtipu a dobré atmosféry, tak vám vstříkne přímo do páteře jed v podobě totální stupidity a nudy. O dialozích se nedá prakticky mluvit. S vypnutým zvukem by film působil úplně stejně hloupě. Kdyby byl film alespoň stupidně zábavný, ale on je jen stupidně stupidní (Ha, tolikrát jsem to slovo v jedné větě snad ještě neviděl). Jediné, co tak alespoň občas pobaví jsou efekty, nic moc herci a docela slušná hudba. Když už se tvůrci vykašlali na komediální ladění, které by si podle mého takovýto námět zasloužil, tak je nutné zmínit se o nulové atmosféře. To už mě víc vyděsil pavouk, který včera zápasil s mouchou za mým oknem. Arachnid je film, u kterého může zaujmout snad jen hezký plakát. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Velice komický kousek. Komika je samozřejmě nechtěná. Snad nebudu spoilerovat, když vyzradím jednu scénu, která se odehraje hned na začátku. Takže: Co tam proboha dělal ten mimozemšťan nebo co to bylo? Jinak axik nemá pravdu. Klíšťata film zachraňují od úplného odpadu. Všechny souboje s pavoukem vypadají jako kultovní scéna souboje s chobotnicí z Bride of the Monster a to jsem ještě celkem benevolentní. Ještě jedna věc stojí za zmínku a to, že prsatá blondýnka, která se v tomto filmu samozřejmě musí vyskytovat není úplně tupá a celkem dlouho přežije. No, asi proto, že ji hraje celkem vyžilá herečka. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

600 korún, 600 korún milý Tron - to jsem si zase neustále opakoval já, protože jsem se nechal nachytat dříve než tento skvost vyšel v edici Vapet. Smrtka ma neklepla, ale chodila naozaj velmi blízko. Byl to skutečně horor, .... to dokoukat .... a neustále přitom neproklínat okamžik, kdy jsem na své klávesnici potvrdil objednávku. Hlavní hrdina mi připomínal ňoumu ze seriálu o kung-fu s D.Carradinem. Úroveň triků odpovídala tak úrovni před padesáti lety.... ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani vtipné. Stejně jako Arachnia je tenhle film stejná nepovedenost (až na to, že Arachnid je na jedno procento napínavý, a Arachnia vtipnější). Ale Proč je v pár scénách pavouk dělán ze Stop Motion? Nepatří náhodou tyhle efekty do dvacátého století? Herci mohli být lepší. Na pavouka jsem musel čekat dost dlouho, a nezáživné. Asi jsem měl vážně Smolíčka. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama