Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda by chcela, aby ju niekto miloval. Carl miluje svoju ženu Lee. Lee robí všetko preto, aby ju miloval Calvin. Calvin hrá Nicholasa, ktorý zistí, že miluje Catherine. Catherine, ktorá je v skutočnosti Francescou, nachádza pravú lásku a Gus miluje sám seba. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Ne tolik umělecký film, jak jsem čekal, přesto dostatečně umělecký, aby, i přes hvězdné obsazení, většinu "popcornového" publika odradil. Tento film má několik nesporných kladů, jako jsou některé opravdu vtipné momenty, velmi dobrý konec a v neposlední řadě vážně neobvyklá (nikoliv špatná, spíše naopak) role Davida Duchovnyho. Julia Roberts je po dlouhé době snesitelná, což je oproti jejím jiným filmům příjemná změna.Uvažoval jsem i o hodnocení o * vyšším, ale na to se mi tento film jeví jako poněkud..jak to říct..nevýrazný.Konečné hodnocení: 3,5* (70%) ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Na HOLLYWOOD, HOLLYWOOD jsem byl kdysi v kině (!) s holkou (!!). No, nebyla moje. Původně jsme šli na hokej a nic lepšího v kině odvedle nehráli, takže není divu, že jsem se zrovna dvakrát nebavil. Vlastně jsem mnohem raději dlubal slečně do kolínka. Erhm, no to je jedno. Prostě je to slabej film. Dlouhej a absolutně spící... ()

Reklama

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co tím chtěl Soderbergh říci. Na druhou stranu mě to ani nezajímá, poněvadž tento snímek nemá co nabídnout a řadí se po bok zmaštěného Solarisu a nevýrazného Trafficu. Tato prapodivná sonda mezi Hollywoodskou smetánku mě jen ujistila v tom, že Soderbergh neumí točit inteligentní filmy a měl by se soustředit na komedie typu Dannyho parťáků, což je IMHO jeho jediný koukatelný film. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Soderbergh si robí srandu zo zavedených filmových postupov. Viac si ale robí srandu z diváka, pretože ten dlho nevie, že si z neho robí režisér srandu. Film určený na pondelkový večer na čt2 na záver amerického nezávislého leta. Toto pozerať v multiplexe by bolo ťažké psycho. Jedna kamarátka mi hovorila, že bola na tom v kine a približne polovica divákov v priebehu filmu odišla. Myslím, že nakoniec aj ona. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Milý deníčku. Dneska jsem narazil na pěkně zákeřný kousek. Po prvním nástřelu jsem měl nutkavý pocit, že mi muselo něco zásadního uniknout. Tak jsem si dal repete, doplnil pár dílků skládačky a hořce zaplakal. Strávil jsem tři hodiny s filmem, který na mě coby diváka zvysoka kašle – těch šest nebo sedm vtipů na pozadí je hodně slabá náplast. Dobře mi tak, zítra si pustím Armageddon. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení trvalo 18 dní. Většinu času využíval Steven Soderbergh ruční kameru. (Taninaca)
  • Podle Davida Duchovnyho měl mít ve scéně, kdy ho masíruje, Mary McCormack skutečnou erekci. Nějak mu to ovšem "nešlo", a tak musel být použitý umělý penis. (Taninaca)

Reklama

Reklama