Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, takhle ma vypadat hezky cesky film. Skvele herecke vykony, sympaticti herci, vyborna rezie, vypointovany pribeh a jemny humor, ktery pohladi ... je nesmirna skoda, ze byl tento skvost divaky neprijmut a nezbyly tak prachy na natoceni sequelu, moc jsem se tesil - tady u nas v lecebne pro dusevne chore je totiz strasna nuda ... ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Plány jediného zařízení schopného odhalit antiradarový letoun Stealth jsou ukradeny, a k předání zákazníkům má dojít na seznamovacím pobytu v Srní na Šumavě. Jedinou nadějí české vlády je vyslat na místo tajného super-agenta, Vaška Hrušku (Jaroslav Sypal), aby vše monitoroval, a plány Dagmary (jak se zařízení jmenuje) dostal zpět ... Nečekal jsem, že po otřesném Poldovi III uvidím ještě něco podobně strašného, ale pokud něco takového existuje, vůbec mne nepřekvapuje, že je to taktéž z pera Jaroslava Soukupa (a dokonce s velmi podobnými herci jako trilogie Polda). Nicméně Jak ukrást Dagmaru je hodně odporný film, a největší zásluhu na tom všem má naprosto otřesný Jaroslav Sypal (troufám si říct, obsadit do hlavní role kohokoliv jiného, tak by se to možná i na hvězdičku vyšplhalo).... Odpad! jak vyšitej... ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Jaroslav Soukup nikdy nepatril medzi mojich obľúbených režisérov. Tie jeho debilné "Diskopríbehy" a všeliaké chujoviny so Sagvanom Tofim a Lukášom Vaculíkom boli úplne mimo môj vkus. Počúval som metal, hard core a punk, takže idiotské Soukupove shit story som s nadhľadom fuckoval. Keď však začal režírovať trapné české parafrázy na "Policajnú akadémiu" jasne som pochopil, že je to mega chuj. Definitívne ma v tom utvrdil snímkom "Ako ukradnúť Dagmaru" z roku 2001. To je vskutku nesmierne kreténska kokotina. Totálny odpad! ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

byl jsem nucen to vidět ....... celé ...... ještě teď roky poté mne budí ze sna ten hlas .... hlas Vaška Hrušky ..... doprovází ho sled těch nejhorších záběrů na které měly mé oči tu "čest" pohlédnout ....... pak se k tomu přidá magistra kutláková (no, sice není z tohoto filmu, ale mluvím o snu) ........ pak jsem se probudil zalit ledovým potem vydávajíc zvuky smrtelného chrapotu ......... pak přijde ten hodný pán .......... ten v bílém plášti .................. pohladí mne po vlasech a dá mi pár prášků........ pak odejde a vypíše další řádky do složky: "PACIENT Č.3459912" .......... celá složka začíná slovy: pětitisící dvoustý sedmdesátý šestý pacient který viděl TEN film ....... jak rád bych měl u sebe žiletku ........... PS: nejhorší film všehomíra, je tak hrozný že není ani zábavný ()

Jeržik odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině. Zasmál jsem se jen jednou, zbytek je filmová rakovina posledního stádia... ukázka momentální úrovně českého filmu. P.S. Dobrá zpráva na závěr. Přátelé a soukmenovci, můžeme si blahopřát a gratulovat, právě jsme totiž narazili na úplné dno filmových výkalů a jsme v nich ponoření mnohem dál než "po uši", takže to znamená jedno-hlouběji už to nejde... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama