Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování dvojice Tofi Vaculík.. beru stejně jako jedničku.. :) pro mě obrovská nostalgie..kdy jsme na sidlaku sjížděli tuhle sérii a každej se snažil naučit co nejvíce hlásek :) 90% Pamatuji .. že jsem byl i na párty kdy za barem obsluhovali a pak sagac zazpíval své 2 fláky :)... Já tvrdý nepiju...:) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše prvního filmu - není špatná, tentokrát český Podraz zasazen do porevolučního podnikatelského prostředí. Kdybych měl říct klady - ústřední trojice si jede to svoje a hryc jim přihrává, objevení Simony Krainové a pěkná minirole Vašuta ( " Co to je trabant ? , " " Slovo nejde, to v Americe neexistuje " ) ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Co může vzniknout, když se po revoluci sejdou v jednom filmu taková herecká esa, jako je Sagvan Tofi, Simona Krainová nebo Veŕonika Žilková? Hmmmm, ááááno - ODPAD. Brůůůůůůůůůůůklyn, Brůůůůůůůůklyn Poznámečka: koukal jsem na youtube na kousky z tohohle filmu a došel jsem k tomu, že jsem k tomuhle dílu byl zbytečně příkrý. Tak jsem přidal hvězdičku a teď je to fér. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o nastavovanou kaši - ty samé postavy, ta samá ohraná zápletka, nicméně stále má tento film jakýsi drive. Roztomilá je role Karla Augusty, Marek Vašut si zde zase koleduje o odpad a Sagvan o tečku. Přiznám se, že tři hvězdy jsou jakási znouzecnost, protože film podle se podle mě pohybuje mezi 4* a odpadem...takže hodnotím přibližně 2 a půl *. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"TO SOM OKÚKOL V JEDNOM FILME Z AMERIČKY." Není to taková palba jako poprvé, scénáři i realizaci nějak chybí ten drajv a Sagvan se posunul od civilního hereckého projevu k otravnému frajeření, ale pořád je tu vidět snaha, cítit devadesátková atmosféra, padne pár dobrých hlášek, Simča je k nakousnutí a vašutština k popukání. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Jaroslav Soukup měl připravený scénář i pro třetí díl, smrt Karla Augusty však plány zhatila. Soukup si nedovedl představit film bez padoucha Kadlece. (korbitch22)
  • Režisér Jaroslav Soukup potreboval dievča, ktorej by diváci uverili, že je luxusná prostitútka, a preto si z agentúry "Czech models" vybral osem dievčat, z ktorých v konkurze najlepšie obstála Simona Krainová s nulovou hereckou skúsenosťou. (Raccoon.city)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama