Reklama

Reklama

Želvy Ninja: Mutantí chaos

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (více)
Trailer 20

Kdyby nepřišli do kontaktu se záhadným zeleným slizem, byli by obyčejnými želvami z kanálu. Kdyby nepotkali zmutovaného krysáka Mistra Třísku, nestali by se mistry bojových umění a jmenovci legendárních renesančních umělců – Donatello (Donnie), Michelangelo (Micky), Leonardo (Leo) a Rafaelo (Raf). Jinak jsou to ale úplně normální teenageři, kteří milují dobrodružství a nesnášejí nudu. Té mají poslední dobou poměrně dost, protože Mistr Tříska je úzkostlivě střeží v jejich kanálovém doupěti. Má totiž celkem oprávněný strach, že by je lidi nepřijali. Jenže i sebelepší opatření má své skuliny a jednou takovou želví kluci proniknou a narazí na April, obyčejnou lidskou holku, která sní o tom, že se stane neohroženou reportérkou. Spolu s ní se rozhodnou vyrazit po stopách Supermouchy, tajemného vládce podsvětí, na kterého je policie krátká. April věří, že díky tomu konečně prorazí, a želví kluci zase doufají, že jako superhrdiny je svět snáz přijme. Nikdo z nich bohužel nepočítal s tím, že Supermoucha je obklopen armádou zmutovaných bouchačů, kteří se takových zelenáčů rozhodně neleknou. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 20

Recenze (148)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Darebácká neuspořádaná kresba a přidrzlý humor slušící puberťákům, což tyhle 4 želvičky rozhodně jsou. V některých scénách se „zlými“ mutanty se podařilo vytvořit i atmosféru strachu. Takže jo, solidní animák, který není tupý ani podbízivý. SHRNUTÍ: Kdyby si Frankensteinovo monstrum dokázalo udělat kamarády, mohlo to nejenom s ním dopadnout mnohem líp. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $118,613,586║ Tržby Celosvetovo $180,513,586▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Ďalší pokus z ninja korytnačkami, skoro vyšiel. No animácia je jednoznačne zaujímavá, pestrá, tam nevidím problém. Zábavnosť, frky, v pohode, poväčšinou, pokiaľ nemiera do humusu. To čo porobili z postavou April O Neill otras - grc, to ako tak trošku dojebkali, ďalej uletenosť tak trochu aj nad mieru. Neviem ale toto už ani nie je moc pre decká. /60%/ ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Nový Želvy Ninja excelují ve výtvarné stránce, práci s animací, v dynamice hlavní čtyřky a v akci tělo na tělo. Bohužel jde ale jasně cítit, že humorem, referencemi i příběhem se zde míří na ty nejmladší, což je škoda. U těch referencí je to taky zvláštní, protože narážky jsou pro děcka do dvanácti let, ale hudební odkazy tu jsou na oldschool rap. Přičemž tu ale není jediný náznak toho, že by to mířilo na starší. Ve výsledku se jedná ale o příjemný mišmaš, který si člověk na jedno zhlednutí užije, ale vlastně si z toho nic zásadního neodnese sebou. A to se nebavím jen o nějakých hlubokých myšlenkách, ale i o jednotlivých scénách, postavách a momentech. Příjemná zábava, kterou si užijí hlavně ti nejmladší ve vašem okolí a vy si to aspoň částečně užijete s nimi. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Nové Želvy mají neskutečný styl, a to hlavně díky kulervoucí akci a parádní hudbě. Taky chválím animaci, která se k mutantům skvěle hodí, a líbí se mi, že i všichni lidé působí tak trochu ošklivě. Není to zkrátka Pixar, kde vypadají všichni dokonale a krásně. Příběhem ani vykreslením postav to sice nedosahuje na úroveň Spider-Verse, ale rozhodně je to nejlepší želví celovečerák. A to mi bohatě stačí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Komiksovka pro teenagery s fajn natočenou a svižnou akcí, ale ve zbylé stopáží je to poměrně slabé. Dramaticky mi zde chybí humor, který je tady úplně zanedbaný, nehláškuje se a trochu to v téhle rovině drhne a stejnětak výplňová vata je místy celkem uzívaná. Pro děti hádám oukej, pro dospělé je to slabý odvar a čekal jsem větší úlet, tím spíš, že je zde zainteresovaný i Rogen... ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu. (pds)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

Comic-Con čelí krizi

Comic-Con čelí krizi

24.06.2023

Je to pár dní, co pořadatel herní akce E3 oznámil, že se letošní i ten příští ročník ruší. Důvody jsou zřejmé, většina herních společností si začala pořádat své vlastní online konference, a když už… (více)

Reklama

Reklama