Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 10

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 10

Recenze (340)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsme prostě čtyři bratři z New Yorku, co nesnášej zlo a milujou to tady." Lépe bych bojovné želvy nepopsal. Snad tam jen tak trošku chyběla zmínka o zelené barvě a krunýři, ale jinak to bylo vyčerpávající. Já tedy nejsem žádný nostalgik, protože jsem dostal první občanku dříve než byl zaznamenán první pohyb želvích ninjů na obrazovce, ale tohle mě celkem bavilo. Jednak proto, že se pořád něco dělo, že hokejista Casey měl skvělý styl a zejména proto, že April pochopila, že nejlepší investigativní reportáže se dělají v tričku a džínách. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nerozumím tak nízkému hodnocení. Je to vizuálně vypiplaný popcorn! Akční jazda od začátku do konce, která sice drhne na příběhu a místy mohla být dospělejší, ale jinak plní roli akční úletové pecky na 1*. Poprvé máme taky možnost pochutnat si na všech ostatních postavách v hrané podobě. Rocksteady s Bebobem a Krankem, totální mlata. Megan je sexy a Amett coby Casey Jones naprosto cool. Chci trojku, která bude temná :-) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to úplně srovnatelné s jedničkou, pár postav se zaslouží o několik dobrých hlášek, které jsou vážně vtipné, akce je tam také dost, napětí se tam chviličku objeví, ale jsem dost zklamaná zápornou postavou, proto mi to přišlo trochu hloupé, ale jinak stejně průměrné jako první díl. Další film se Želvy Ninja už by být vážně nemusel. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále platí, že CGI verzia je najlepšia možnosť, v akej môžu v dnešnej dobe fungovať, ale česť klasickému animáku. Najlepším prírastkom je duo Beebop-Rocksteady, sú správnym obohatením akcie a predstavujú pár old-school magorov, ktorí navyše dostali trefné mutácie (nosorožec a prasiak). Hocikedy sú na scéne a spustia priblblé hlášky, o zábavu je postarané. Taká dvojica magorov sa hľadá ťažko, no civilná i zmutovaná forma im pristane, správanie je uletené, aj ich nasadenie do akcie. Samotná akcia má v jednotke tri silné scény na prekonanie - ale dvojka sa im nepriblíži. Čo je škoda a dôvod pre výsledné hodnotenie. Akčné sekvencie sú zručne pripravené, ale chýba im dravšia kamera, lepší strih a niečo osobité. Réžia Davea Greena síce drží film pokope, ale nedáva mu šancu hlbšie zaryť sa do pamäte a vyznieť. Tvorcovia sa jej zhostili, nasadili silné devízy, ale vymaniť sa z tieňa jednotky je ťažké. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Želvy jsou pro mne pouze strávitelná jednohubka, ale vadí mi, že je to příliš infantilně provedené, zde bych ocenil tvrdé rko a temnější atmosféru. Megan Fox je stále prvotřídní kočkou, Akce je spíš průměrná, ale alespoň přehledně a zábavně natočená. Film utíká rychle, ale věková hranice je bohužel kolem 13-17 let. Rocksteady a Bepob byli správně ujetí, což je největším plusem filmu. 65% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama