Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettě. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ivan Majerovi sdělí, že se mu rozhodl pomoci především z důvodu, že potřebuje znovu otevřít školu, na které dříve Majer učil a chvíli ji vedl. Ivan žijící v ghettě zná problémy své komunity a ví, že zrušení jejich oblíbené školy jim neprospělo. Majer začíná oslovovat své bývalé kolegy a především žáky, aby mu pomohli. Řada jeho žáků má také svoje děti. S nimi zažívá řadu komických situací. Netuší ovšem, že ho stále sleduje Dostál (Jiří Krampol), nejstarší z mafiánské rodiny, který ví, že Majer byl propuštěn a rozhodne se pomstít svého syna i vnuka. (Tomáš Magnusek s.r.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

As I walk through the valley of the shadow of fat, I take a look in my head and realize there's nothin' left... Ti, kdo tomuhle přitroublému, neumětelskému hovadu pořád financují jeho patotvorbu, která je od dvojky tohoto svinstva pravidelně peklotyčnou urážkou všech opravdových filmů i sebezapadlejších amatérských filmařů, patrně tímhle perou prachy za drogy a obchod s dětmi. Zhnisaný výtěr z análu té nejretardovanější bulvární žumpy se zde hravě snoubí s oligofrenní scenáristikou i downí režií, což je autenticky ještě podtrženo obsazením švidratého opohumanoida Karla Mentálního Výmolu, bytostně odporné, prkenné protekční sufraštětky a ČEZ rentiérky Natálie, ochrnutého Krampuse a padesátičlenné huhňající rodiny Žigových. Opravdu děsivá a bolestivá zkušenost, nade vši pochybnost způsobující demenci, karcinomy očí, bilaterální supurace a tinitus. Kina i platformy, které něco takového šíří, by se měly začít okamžitě vypalovat, jakož i hospitalizovat každý, kdo to pomiluje čímkoliv vyšším než žluklým odpadem. Počítám, že se pan retardované prase, egomaniakálně okouzlen svou tolik úspěšnou kariérní degradací, záhy v pětce vrátí i s kulkou v hlavě, aby definoval zcela nový žánr, a sice cigánsko lopatistický zombífekál. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi v něčem líbila, že se našel někdo, kdo si nebojí otevřít hubu a prdel, a nečekat veřejné linčování ve stylu cikánské férovky. To znamená, že vy budete jeden jako jeden rakl na tři černý tlamy, což krom tmavého celozrného sendviče, budete mít pěkně natrhlou držku jako mistr Přeučil (myslím teď jako tu postavu školníka, kterou ztvárnil pan herec..). Nepatří to už vůbec do zlatého fondu, ale je to aspoň prdel.. k čemu jsem se odjakživa takhle přikláněl, a taky, pokud žijete na Cejlu v Brně, v Chomutově v Ústí nebo na Slovensku, tak vám určitý fráze prostě přijdou vtipné, protože v nich žijete. Jinak, pokud bych byl správný spořádaný občan na západě, je to nekorektní bizár jak sepsat cikánský zákoník práce, který bude mít možná tak jednu stranu. Všichni mají Tomáše za hrdinu, (tak hrdinou může být každý, kdo zatne černý tipec.., ne fajn nechám ty vtípky.), že zabil 3 nezvladatelné parchanty, a film v podstatě slouží k ničemu, protože moc zvratů se stejně ani neukáže, nebál bych se říct, že to nemá žádný děj, i málo rasisitických frází tu chybí. Sám Maghnusek se jako za rasistu nepovažuje, a všechno píše z vlastních zkušeností, když tenkrát ještě učil na zvláštní škole, pokud se nepletu? Okey, lore celý trilogie je vyhnaný až do extrému, a vůbec by se v tom nikdo vidět nemohl. To, co vám Kolečko salámu a veřejnoprávní televize snažili opít jejim Mostem, kde se dozvíme, že cikoši jsou milým společníkem do černého obleku, s bílým rukávkem aby vám nosili kávu, je jen umělý výplod buznofantazie. Už jen čekám na den, kdy hnědý kulturně obohacující spoluobčané vtrhnou do ulic, a špatným pravopisem napíšou na transparenty ČIPSI LIVEZ METR, proto aby se zbytečne tolik nevyplýtvala černá barva, radši začínáme obsazovat i profesionální cikošské herce. Dvojka a trojka už takový labůžo nebylo, protože se tu řešila i zkurvená Chebovská mafie, s rytmousem jako gorilou (to by mě zajímalo, kolik dostal za 3 repliky..), a kriminální atmosférou, která jen nudí a čekáme jak se vyvine poslední soud učitele/vraha na útěku. Čtyřka se hodně podoba jedničce, což je na druhou stranu dobře, a jede se na vlnu humoru a kontroverze. Pořád ale váhám dát tomuhle filmovému separátu odpad. P.S.: Doufal jsem že si školník na konci zašuká s tou bílou cigoškou. Viagra Team 4ever. A Vémola solidně šilhá po tom lechtání se s opičáky v oktagonu.. #uhorkovásezóna🥒 ()

Reklama

SidneyP odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že dramaturgicky, zvukově, herecky... prostě obecně FILMOVĚ... je to mnohonásobně horší než původní trilogie. To prostě není možný, jak je tenhle film splácanej dohromady. Jedná se jen o řádku natočených scén, co sotva drží do kupy. Tomu filmu nevěříte absolutně nic. Postavy papouškují naučené dialogy a nějaké herectví je tatam. Jak se Magnuskovi podařilo do tohoto filmu obsadit takovou paletu herců, to mi hlava nebere. Ten film je totiž totální sračka. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Váhám jestli jsou horší Bastardi 2, nebo Bastardi 4. Mně totiž přijde, že Magnusek vzal všechno špatného z předchozích Bastardů a dal to do jednoho filmu -- voilà a máme tu Bastardy 4 reparát. Na Bastardech se mi líbily hlášky, které téměř až "zlidověly" (si pamatuji jak jsme je jako puberťáci docela četně používali). Bastardi 4 se snaží některé tyto hlášky "připomínat" (a hrát na nostalgickou strunu), jenže to nefunguje. Příběh je opět za hranou absurdnosti, logiku není třeba hledat - žádná tam není. Konec naprosto stupidní. Moc jsem nepochopil roli Petra Reifa, která hrál bachaře a zároveň i bodyguarda, nevím jestli to byl nějaký hlubší záměr, nebo nedostatek komparzu. 15% ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Za mě to je nejlepší díl celé série.Po kamerové a technické stránce to bylo velice dobré. Z celé série konečně díl, kde technicky vše fungovalo. Celý film byl ale zvláštní. Bylo to příjemné vzpomínání, bylo to i vtipné a uteklo to rychle, ale celý film se hrdinové snaží otevřít školu a jestli ji otevřeli to jsme se nedozvěděli. Jen, že byla nějaká párty bez Magnuska a Godly. Celý film Godla Magnuskovi pomáhá, ale nakonec ho zradí, čemuž celých 80 minut nic nenasvědčuje. A ten konec byl úplně zabítý. Nevíme, jestli ho zabili nebo ne. A vlastně ani nevím, jestli měl Magnusek to zařízení pro domácí vězení,  co mívají vězni nebo ne. Ale jinak že všech 4 dílů mě to bavilo nejvíc, herecky to bylo dobře zahrané, jen Godla neskutečně huhlá, tak mu mnohokrát nebylo rozumět, a film si zaslouží ode mě 3*a 50%. TŘEBA BUDE 5 DÍL, V KTERÉM TVŮRCI VŠE VYJASNÍ.Ale je fakt, že minulé díly byly akčnější, tady se v podstatě krom poslední scény, v které se nic nestane a jedné scény, kde klukovi přejíždí nožem pp zádech, tak se celý film jen povídá a akce žádná.Tak snad to příště bude lepší. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (20)

  • Petr Reif zde ztvárnil dvojroli. V čase 6:03 je vidět jako člen vězeňské ostrahy a poté v čase 51:43, kde je jedním z bodyguardů šéfa mafie Viléma Dostála (Jiří Krampol). V čase 01:11:54 je zpětné okénko v průběhu výkonu trestu Tomáše Majera (Tomáš Magnusek), kde jej ještě jednou spatříme. (Arnyfe)
  • Když je učitel Majer (Tomáš Magnusek) na konci filmu odváděn za železná vrata, jeden z bodyguardů za ním zabouchne dveře od auta. V dalším záběru jsou ale opět otevřené. (SONY_)

Reklama

Reklama