Reklama

Reklama

Mistr loutkář

  • USA Puppet Master (více)

Obsahy(1)

Alex Whittaker a tři další okultisté vyšetřují rozruch kolem tajemství života, které objevil mistr loutkář - Andre Toulon. Brzy objeví Toulonovo tajemství smrti ukryté v pěti loutkách: každá z nich je jedinečně přizpůsobená k vraždění a mučení. "Tunelář" vyvrtává ostrou vrtačkou na své hlavě do lidí díry. "Pijavicovka" vylučuje vraždící pijavice, které vysají ze své oběti veškerou krev. "Špendlíková hlavička" zápasí se svými nepřáteli obrovskými rukami. "Čepelkář" má místo jedné ruky hák a místo druhé nůž ostrý jako břitva. A "Kašpárek", mozek celé pětice, plánuje vražedné akce. Dohromady tvoří armádu zkušených vrahů, geneticky naprogramovaných chránit smrtící tajemství, které skrývá MISTR LOUTKÁŘ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

kitano 

všechny recenze uživatele

Ak by som tento film videl este ako krpec, urcite by som z neho mal nocne mory. Teraz som si vlasne splnil rest a pozrel si jednu z beckovych klasik, no stale, bol to az prekvapivo mrazivy zazitok so serioznymi hereckymi vykonmi, podarenymi efektmi a jedna scena bol dokonca docela humac :). Na dalsie casti z tejto pocetnej serie sa jednoznacne tesim. (8/10) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Slabučký horor s talianskym feelingom. Celí flm je dá sa povedať dosť o ničom akcia a napätie by sa dali vtesnať do 20 minút film je stráááášne rozťahaný. Vykrádačka Chuckyho o tom ani nebudem rozprávať. 1 hviezdičku dám za celkom slušné vraždy a za to že narozdiel od mnohých podobných brakov tento film sa nerobil vo svojej podstate vážnym. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Roky som sa tomuto snímku vyhýbal. Filmové horrory mám veľmi rád, ale niečo mi hovorilo, že toto bude poriadna kravina. Teraz som si ho teda konečne pozrel a konštatujem, že môj ciťák ohľadne kvality tohoto diela sa potvrdil. Nepáčilo sa mi to. Prvú pol hodinu sa tam prakticky nič nedeje a čo nasleduje potom je na smiech. Neohrabané, mrňavé bábky ožijú a pustia sa do zabíjania ľudí. Malí vraždiaci Tunelár, Pijavicovka, Špendlíková hlavička, Čepelkár a Kašpárek ma ani nevystrašili, ani nepobavili. Vôbec ma nezaujali. "Majster bábkar" je horror jedine tak pre deti z materskej škôlky. ** ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Nápad tohle béčko má, scény s loutkami jsou správně vynalézavé a hudební podkres je nad očekávání povedený, jenže na druhou stranu se imrvére překračují meze trapnosti, po atmosféře nejsou ani stopy a stopáž se nastavuje ostošest. Vzhledem k tomu, že kino tenhle film neviděl ani v nejdivočejších snech, bych rád přimhouřil oči, ale o to odpudivějším dojmem na mě působí srabácká autocenzura potenciálně kulervoucího gore. Ne že by se bez něj pořádný horor nedokázal obejít, ale nemá-li jej na svědomí zrovna mistr Hitchcockova formátu, obyčejně pomáhá. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pět vraždících loutek a několik lidí co mají určité schopnosti ,a jeden starý hotel. No je to takový divný.Mrtvý se sám oživí. Ale loutky ho nakonec opět dostanou. No mnoho hororvého tam není ,ale koukat se na to nechá takové béčko. Ten konec je nedodělaný skončí to jakoby bez konce. Oživne vycpaný pes a je konec. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • V některých scénách byla loutka Pineheada ovládaná liliputánkou jménem Cindy Sorensen. Ta mohla své ruce prostrčit do rukávu loutky, ale zároveň musela mít skloněnou hlavu, aby v záběru nešla vidět. (JesterKruger)
  • Originálny názov snímky - Puppet Master - je odvodený od skoršieho filmu Charlesa Banda The Dungeonmaster (1985), ktorého názov si fanúšikovia obľúbili, a tak sa Schmoeller rozhodol vytvoriť iný film so slovným základom “Master“. (beso74)
  • Asijská loutka na začátku filmu, který se dívá z okna Andreho Toulona, ​​je ve skutečnosti skutečnou barmskou operní loutkou jménem Zawgyi – alchymistický kouzelník. (JesterKruger)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno