foto

Ervín Sanders

  • nar. 5.2.1952 (64 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2
2013 Babovřesky
2011 L'amour en jeu (TV film)
Znamení koně (TV seriál)
2007 Česká mše vánoční
Křišťálek meč (TV film)
2006 Iluzionista
2004 Clochemerle (TV film)
Zbojníci (TV seriál)
2001 Princezna ze mlejna 2 (TV seriál)
1999 Princezna ze mlejna 2
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Marianne
1994 Princezna ze mlejna (TV seriál)
Princezna ze mlejna
Rêverie ou le mariage de Sylvia, La (TV film)
Vie de Marianne, La (TV seriál)
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1991 Území bílých králů (TV seriál)
1990 Audience (TV film)
Motýlí čas
1985 Revue za šest korun (TV film)
1984 Štěstí (TV film)

Dokumentární

2015 Rudy Linka: Kytara je droga (TV film)
2013 Vojta Lavička: Nahoru a dolů
2009 Neobyčejné životy: Petr Nárožný (TV film)
2006 Příběh červených střevíčků (TV film)
2001 Bára B. (LIVE) (TV film)
Být Romkou
Forte a Piana (TV film)
Peklo na zemi
Rozkoš bez rizika (TV film)
V pasti
2000 Ženy na přelomu tisíciletí (TV seriál)
1998 Hlasy dětí (TV film)
1997 Great Composers (TV seriál)
Sladké století (TV film)
1990 Terezin diary (TV film)
1989 Jarmila Novotná

TV pořady

2011 Inventura Febia (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace