foto

Richard Dixon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Daleko od hlučícího davu
Dánská dívka
2014 Mr. Turner
2013 Jack a obři
2012 Bídníci
2011 Železná lady
2010 Králova řeč
2008 Ďáblova pouta (TV film)
2002 Bezpečný dům (TV film)
2001 Small Summer Party, A (TV film)
Weak at Denise
2000 Vyšetřování naslepo II - Království slepých (TV film)
1997 Domácí štěstí
Food of Love
Chest, The (TV film)
Muž, který věděl příliš málo
Royal Scandal, A (TV film)
1996 True Love (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Victoria (TV seriál)
Ladies in Waiting (S01E02)
Doll 123 (S01E01)
2014 Endeavour (TV seriál)
Neverland (S02E04)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Inspektor Banks (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2005 Slečna Marplová (TV seriál)
Ohlášená vražda (S01E04)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
Mikrosvět (TV seriál)
Respectable Trade, A (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
McLibel! (TV seriál)
1996 My Wonderful Life (TV seriál)
This Life (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Vzpomínky na Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Chief, The (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Domov georgiánské éry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace