foto

Richard Dixon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Solo: Star Wars Story
2017 Sbohem Kryštůfku Robine
2015 Daleko od hlučícího davu
Dánská dívka
2014 Mr. Turner
2013 Jack a obři
2012 Bídníci
2011 Železná lady
2010 Králova řeč
2008 Ďáblova pouta (TV film)
2002 Bezpečný dům (TV film)
2001 Small Summer Party, A (TV film)
Weak at Denise
2000 Vyšetřování naslepo II - Království slepých (TV film)
1997 Chest, The (TV film)
Domácí štěstí
Food of Love
Muž, který věděl příliš málo
Royal Scandal, A (TV film)
1996 True Love (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)

TV seriály

2020 Hra z Anglie (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
2019 Rudí zrádci (TV seriál)
Feef (E01)
2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Patrick Melrose (TV seriál)
Jistá naděje (E03)
Vzestup černé země (TV seriál)
Země plná odpuštění (E08)
Hra s ohněm (E06)
2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 Viktorie (TV seriál)
Dvorní dámy (S01E02)
Panenka 123 (S01E01)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Hell's Bells (S01E03)
2014 Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place de la Concorde (E02)
Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
2012 Inspektor Banks (TV seriál)
I mrtví mají své sny - 1. část (S02E03)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2005 Slečna Marplová (TV seriál)
Ohlášená vražda (S01E04)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 A Respectable Trade (TV seriál)
Big Women (TV seriál)
Mikrosvět (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
McLibel! (TV seriál)
1996 My Wonderful Life (TV seriál)
This Life (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Domov georgiánské éry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky