foto

Tereza Duchková

  • nar. 9.5.1978 (36 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Jak se krotí krokodýli
Letiště (TV seriál)
Nadměrné maličkosti: Dámský gambit (TV film)
2004 Milenci a vrazi
2003 Past (TV film)
2002 Černá slečna, slečna Černá (TV film)
Killer Love
2001 O ztracené lásce (TV seriál)
1998 Genij vlasti (TV film)
O modrém ptáčku (TV film)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
1994 Prima sezona (TV seriál)

TV pořady

2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2005 Hvězdy letí do století (TV pořad)
Vzpomínky nám zůstanou (TV pořad)
2004 Báječný ženský (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Caruso Show (TV pořad)