Reklama

Reklama

GO - GO šou

(pořad)
Komedie / Hudební
Česko, 2000, 90 min

Režie:

Jiří Adamec

Účinkují:

Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Felix Slováček, Renata Kajdžas-Angelov, Patrik Hezucký, Leoš Mareš, Petr Martinák, Ludmila Zábršová-Molínová (více)

Obsahy(1)

Go Go šou byl zábavný televizní pořad z produkce TV Nova, který uváděli sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi. Pravidelnými hosty byli také Felix Slováček se svým Big Bandem, Patrik Hezucký a Renata „Kajdžas“ Angelov. Go Go šou byl úspěšnou televizní estrádou plnou písniček a scének, hlavně z tvorby sourozenců Gondíkových. Avšak vystupovalo zde také množství českých zpěváků, zpěvaček a tanečních skupin. Pořad byl vysílán z pardubického divadla, a to po dobu pěti let. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

topi80 

všechny recenze uživatele

Ano, bylo to ubohé a strašné, je to odpad se vším všudy. Tak proč tak pěkné hodnocení? V době, kdy se zábavné pořady smrskly na vyprávění vtipů, ubohé převleky a pitvořivé pseudoherecké rozhovory, se tady aspoň někdo pokoušel vymyslet scénky. Jejich vadou bylo, že nebyly vtipné, ba dokonce byly uboze trapné, ale za tu snahu ten bod možná dám. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Svého času jsme na to v sobotu koukali, člověk nevěřím svým očím a uším, když to zapne dneska, jedná se o vrchol idiocie s významně se hodící ústřední dvojicí debilních sourozenců, kteří si všechny účinkující vybírali opravdu poctivě tak, aby zapadli (třeba takový Maděryč, ten všechny jako jejich zvolený vůdce leprezentuje víc než dokonale). ()

Reklama

m0lL!sS odpad!

všechny recenze uživatele

Dobře, ústřední dvojice, tedy Adéla a Dalibor Gondíkovi působí poměrně sympaticky, avšak pouze do doby, než oteřou ústa a snaží se být vtipní. Nevkusný, nevtipný a místy i velmi trapný humor. Rady ptáka Loskutáka působí přeci jen trošku víc seriozněji a v porovnání s GO - GO šou jsou na nesrovnatelně vyšší úrovni. Další skvělý úkaz toho, že některé pořady se televizi Nova jednoduše nepovedly, minuly se účinkem a pouze zabíraly drahocenný čas na televizních obrazovkách. ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Teda jestli jsem někdy váhal, jestli dát něčemu odpad!, tak u téhle "monstršou" neváhám ani minutu! Jak už jsem jednou do komentu napsal (a teď si uvědomuju, když to srovnám, že vlastně možná i neprávem), tak než tohle, to půjdu radši dobrovolně do "biografu" v Petschkově paláci. Nova se někdy skutečně projevuje jako komerční KANÁL! ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Občas to bylo vtipné, občas trapné, ale dalo se to. Gondíkovi byly ještě ve formě a památné jsou výstupy Patrika Hezuckého s Leošem Marešem nebo i ty solové. Snažil se převést Mrázka na televizní obrazovky a tak se v pořadu objevoval jako vrátný. A v Gogo šou se objevilo i spoustu hvězd, v té době neznámých, jako např. Ladislav Novotný, který dnes patří mezi mladé a uznavané režiséry a je uznávaný i v hudební branži. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama