GO - GO šou (TV pořad)
Komedie / Hudební
Česko, 2000
Go Go šou byl zábavný televizní pořad z produkce TV Nova, který uváděli sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi. Pravidelnými hosty byli také Felix Slováček se svým Big Bandem, Patrik Hezucký a Renata „Kajdžas“ Angelov. Go Go šou byl úspěšnou televizní estrádou plnou písniček a scének, hlavně z tvorby sourozenců Gondíkových. Avšak vystupovalo zde také množství českých zpěváků, zpěvaček a tanečních skupin. Pořad byl vysílán z pardubického divadla, a to po dobu pěti let. (oficiální text distributora)
gouryella
odpad!Naprosté dno a žumpa televizní pseudozábavy(20.4.2009)
Radek99
odpad!Přímý pokračovatel východoněmecké rodové linie z Friedrichstadtpalastu: Ein Kessel Buntes - škála normalizačních estrád - GO-GO šou... Ta zřejmá popkulturní aluze v názvu je zdaleka tím nejlepším, co kdy tenhle pořad samozvaných sourozeneckých bavičů nabízel... Etalon pokleslé ,,lidové" zábavy neboli to, jak dramaturgové našeho největšího komerčního kanálu (ve všech významech toho slova) definovali slovo ,,novácký"... Železný odpad...(15.2.2009)
Jacinda
odpad!Nesnáším Gondíka. Nesnáším Gondíkovou. Nesnáším novařské estrády. GO-GO šou je odpad odpadu a jen způsobuje degeneraci mozku(18.10.2009)
Stegr
odpad!0%(1.3.2009)
Aky
odpad!Je s podivem že se pořady této úrovně do televizního programu vůbec dostanou, a s ještě větším podivem je, že se v něm i nějakou dobu udrží.(8.1.2011)
duklak2
Všichni přece víme, že Gondíci jsou zárukou legrace:-)(12.7.2009)
heyda
odpad!Jako pořad odpad, ale Adélu s Daliborem mám docela rád. Patří určitě k tomu sympatičtějšímu na TV Nova.(8.10.2009)
iamek
odpad!Upřímně nevím co bylo na tomhle pořadu zábavného. Směšný humor dvou hlavních protagonistů. Typická TV NOVA.(15.2.2009)
Phobia
odpad!Trapný "humor" a výjimečně nesympatičtí protagonisté (nevím, ze kterého septiku bylo toto sourozenecké duo vyhrabáno). Nedalo se na to dívat, nemůžu jinak: ODPAD!(29.6.2009)
Davies182
odpad!Naprostá zbytečnost.(4.3.2009)
Allien.9
Vážně nechápu tak šíleně nízká hodnocení... Tenhle pořad byl spolu s "Country Estrádou", který jediný, který dokázal skutečně pobavit. A to, prosím, bez vulgarizmů.(10.8.2009)
gogos
Ve své době populární estráda, která však inteligencí Televarieté nemůže konkurovat...(23.9.2009)
Trainspotter
Kokot show.(22.4.2009)
Hromino
Jedna hvězda za Gondíkovou, zbytek odpad.(7.7.2009)
kajda.l
odpad!Existuje v českém "šoubyznisu" nesympatičtější žena, nežli Adélka Gondíků??..NE, nebo si nemohu vzpomenout, ale jiná dáma mě tolik nevadí (a navíc je ošklivá).. A jako bonus její nevtipný bratr..no děs běs.(9.5.2009)
stration
Jednu hvězdičku za Gondíka, protože přes všechnu trapnost si myslím, že umí spoustu věcí. Zábavné pořady ale nikoliv.(17.2.2009)
Chrysopras
odpad!Tak z těchhle dvou už mám osypky, zvlášt když se spojují se slovem "zábavný". Nevermore(24.2.2009)
starbrejkr
odpad!Tfujtajbl! Kdo najde na světové televizní scéně trapnější duo než jsou Gondíkovi, koupím mu žvejkačku(21.4.2009)
Korbitch
odpad!GO - GO TO TO HELL HELL!!!(29.8.2010)
Andre3000
odpad!Pokud něco nesnáším, tak jsou to estrády na Nově a Gondící, no a tady se to nehezky spojilo do sebe.(3.6.2009)