foto

Ladislav Smoček

  • nar. 24.8.1932 (84 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Kalamita (1981)

    - Zdeněk Svěrák převzal roli po Ladislavu Smočkovi, který se druhého natáčení nemohl zúčastnit - měl ale podmínku, že na něj Věra Chytilová nebude křičet. Přeobsadit musela Chytilová i roli babičky cestující s vnukem, protože původní představitelka (mimochodem hospodyně Chytilové) mezitím zemřela. (BoredSeal)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

2015 Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
2012 Na útěku (divadelní záznam)
2011 Léda (divadelní záznam)
2009 Ptákovina (divadelní záznam)
2008 David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)
2006 Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
2000 Heda Gablerová (divadelní záznam)
1987 Bitva na kopci (TV film)
1983 Hráči (divadelní záznam)
1967 Piknik

Scenáristická filmografie

2015 Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam) - divadelní hra
1987 Bitva na kopci (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace