foto

Michaela Doubravová

  • nar. 17.5.1991 (25 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michaela Doubravová se narodila 17.5.1991. Od čtyř let chodila do "Baby studia Dády Patrasové", kde měla první příležitost se objevit před kamerou v pořadech Baby studio a Kuřátka. Během dětství navštěvovala dramatický kroužek, hodiny baletu, zpěvu, latinsko-amerických tanců, jógy a mnoho dalších aktivit, které pomohly rozvinout její talent.

V pozdějším věku se věnovala převážně už jen hudbě a herectví. Učila se hrát na flétnu, ale pro její jednoduchost přešla na klavír, na který hraje dodnes. Od roku 2004 pravidelně jezdí na Letní hereckou školu. V současnosti je studentkou Pražské konzervatoře (obor Hudebně-dramatický).

Hereckou kariéru nastartoval projekt Bakaláři v České televizi, kde hrála hlavní roli ve dvou povídkách. Ve filmu se objevila až v roce 1999 v pohádce JENÍČEK A MAŘENKA. Příležitost zahrát si dostala i v německém seriálu NATALIE V. Diváci si však asi nejvíce pamatují ze seriálu TV Nova ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, kde nyní (2009) hraje Kateřinu Slavíkovou.

Jejím životním snem je studovat muzikálové herectví v Anglii. Vzor žádný nemá neboť chce být sama sebou a jejím mottem je: „když něco chceš dokázat, tak to dokážeš pouze, když věříš v sama sebe, ostatní ti můžou pouze poradit, ale rozhodnout se musíš ty“.

Lukas "lucinkapes" Vesely

Herecká filmografie

Filmy

2015 Barování (divadelní záznam)
Divnolidi (studentský film)
Stopy života - Na dřeň (TV film)
2014 Chci být jako ty (studentský film)
2013 Maturita
Wonderland
2012 Aplaus (TV film)
Tereza Dratvová, nar. 1989
2009 Svědomí Denisy Klánové (TV film)
2008 Šejdrem (TV film)
2003 Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
2001 Den dobrých skutků (TV film)
Deník šílené manželky (TV film)
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
2000 Jabloňová panna (TV film)
1999 Ctirad a Šárka v Šárce (TV film)
Jeníček a Mařenka (TV film)

TV seriály

2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Otázka víry (S02E06)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

TV pořady

2017 Relax na špacíru (TV pořad) - mod.
2013 Draci v hrnci (TV pořad)
Generace Y (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2010 Robin Hood: Cesta ke slávě (TV pořad)
2009 Služby v našich službách (TV pořad)
2001 Tisíc růží pro Jiřinu (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace