foto

Michaela Doubravová

  • nar. 17.5.1991 (25 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michaela Doubravová se narodila 17.5.1991. Od čtyř let chodila do "Baby studia Dády Patrasové", kde měla první příležitost se objevit před kamerou v pořadech Baby studio a Kuřátka. Během dětství navštěvovala dramatický kroužek, hodiny baletu, zpěvu, latinsko-amerických tanců, jógy a mnoho dalších aktivit, které pomohly rozvinout její talent.

V pozdějším věku se věnovala převážně už jen hudbě a herectví. Učila se hrát na flétnu, ale pro její jednoduchost přešla na klavír, na který hraje dodnes. Od roku 2004 pravidelně jezdí na Letní hereckou školu. V současnosti je studentkou Pražské konzervatoře (obor Hudebně-dramatický).

Hereckou kariéru nastartoval projekt Bakaláři v České televizi, kde hrála hlavní roli ve dvou povídkách. Ve filmu se objevila až v roce 1999 v pohádce JENÍČEK A MAŘENKA. Příležitost zahrát si dostala i v německém seriálu NATALIE V. Diváci si však asi nejvíce pamatují ze seriálu TV Nova ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, kde nyní (2009) hraje Kateřinu Slavíkovou.

Jejím životním snem je studovat muzikálové herectví v Anglii. Vzor žádný nemá neboť chce být sama sebou a jejím mottem je: „když něco chceš dokázat, tak to dokážeš pouze, když věříš v sama sebe, ostatní ti můžou pouze poradit, ale rozhodnout se musíš ty“.

Lukas "lucinkapes" Vesely

Herecká filmografie

2015 Barování (divadelní záznam)
Divnolidi (studentský film)
Stopy života - Na dřeň (TV film)
2014 Chci být jako ty (studentský film)
2013 Maturita
Wonderland
2012 Aplaus (TV film)
Tereza Dratvová, nar. 1989
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Svědomí Denisy Klánové (TV film)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Šejdrem (TV film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
2001 Den dobrých skutků (TV film)
Deník šílené manželky (TV film)
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
O ztracené lásce (TV seriál)
2000 Jabloňová panna (TV film)
1999 Ctirad a Šárka v Šárce (TV film)
Jeníček a Mařenka (TV film)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

TV pořady

2013 Draci v hrnci (TV pořad)
Generace Y (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2010 Robin Hood: Cesta ke slávě (TV pořad)
2009 Služby v našich službách (TV pořad)
2001 Tisíc růží pro Jiřinu (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace